шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

21.10.2013

 

19 жовтня в Культурно-спортивному центрі «Стирол» OSTCHEM відбувся конкурс-фестиваль «OSTCHEM танцює». Захід став першою великою культурною подією в стінах оновленого КСКЦ «Стирол» OSTCHEM. У ньому взяли участь понад 300 артистів-аматорів із Горлівки, Рівного, Сєвєродонецька та Черкас, в яких розташовані підприємства азотної групи OSTCHEM Group DF.

«Цей центр був реконструйований за підтримки Дмитра Фірташа для горлівців у рамках програми «Збережи своє місто», – заявив під час відкриття фестивалю Голова правління ПАТ «Концерн Стирол» OSTCHEM Сергій Павлючук. – Перший оновлений Палац культури серед підприємств азотної групи, що входять до холдингу, з'явився ще рік тому в Черкасах. Побачивши його, я буквально загорівся ідеєю створити подібний у Горлівці. Звернувся до керівництва холдингу, і вони нас підтримали. Результат ви бачите самі. Думаю, ця тенденція збережеться і надалі. На черзі – реконструкція палаців культури у Сєвєродонецьку та Рівному».

Конкурс-фестиваль «OSTCHEM танцює» став четвертим загально-корпоративним заходом, проведеним серед підприємств азотної групи OSTCHEM Group DF у нинішньому році. У фестивалі брали участь 11 творчих колективів: народний шоу-балет «Каприз» (м. Черкаси), народний хореографічний колектив «Дружба» (м. Черкаси), зразковий ансамбль пісні і танцю «Ровесник» (м. Сєвєродонецьк), колектив естрадного танцю «Відблиск» (м. Сєвєродонецьк), шоу-група «L-Стиль» (м. Сєвєродонецьк), ансамбль бального танцю «Престиж» (м. Сєвєродонецьк), хореографічний колектив «Гармонія» (м. Сєвєродонецьк), студія сучасного танцю «Талісман» (м. Сєвєродонецьк), зразковий ансамбль народного танцю «Криниченька» (м. Рівне), народний ансамбль бального танцю «Компроміс» (м. Горлівка), народний хореографічний ансамбль «Червоні Вітрила» (м. Горлівка). Вік учасників – від 5 до 25 років.

Подивитися на учасників фестивалю прийшло понад 1000 горлівців та гостей міста. Глядачів вразили не лише майстерність і професіоналізм творчих колективів, а й оригінальність їхніх постановок. Український гопак, китайські, іспанські та африканські танці, запальні американські «мюзикли», хіп-хоп фрістайли і навіть костюмована «Марсельєза» – все це привертало увагу глядачів до сцени впродовж двох з половиною годин.

«Хочу висловити подяку всім учасникам цього фестивалю – цим молодим і талановитим хлопцям та дівчатам. Я впевнений – у них велике майбутнє, – зазначив у своєму виступі голова Координаційної Ради з культури і спорту холдингу Олександр Білоусов. – Від ради керівників соціальної сфери холдингу хочу привітати такий початок. У наступному році ми плануємо ще продуктивніше працювати в напрямку культурної та спортивної діяльності наших підприємств».

Головним суддею конкурсу виступила член журі телепроекту «Танцюють усі» Тетяна Денисова. Крім того, до суддівської комісії увійшли переможці битви сезонів «Танцюють усі» Маріям Туркменбаєва та Євген Кот, які провели майстер-класи для всіх учасників фестивалю.

Зразковий ансамбль народного танцю «Криниченька», який представляв ПАТ «Рівнеазот», виборов перше місце у номінації «Народний танець 8-10 років». А у номінації «Народний танець 11-13 років» юні рівненські танцюристи зайняли аж два місця п’єдесталу: у їхньому активі – перше та друге місця.

Нагадаємо, що в лютому цього року Сєвєродонецький «Азот» OSTCHEM приймав вокальне шоу «OSTCHEM співає», у квітні на базі ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM була організована Спартакіада ​​для працівників усіх чотирьох підприємств холдингу. У вересні в Черкасах відбувся перший дитячий фестиваль «OSTCHEM запалює зірки». Зазначимо, що паралельно з цими заходами традиційно проводяться засідання Координаційної ради з питань розвитку культури та спорту підприємств холдингу OSTCHEM.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

У 2014 РОЦІ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ НАРОСТИЛО ...

січ. 26 2015

У 2014 році ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії ...

Детальніше...

ПОНАД 10,5 МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ У 2014 РОЦІ ІНВЕСТУВАВ ...

бер. 02 2015

На ПАТ «Рівнеазот»,  яке входить в OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) з ...

Детальніше...

ЗАЯВА GROUP DF ПРО ЗУПИНЕННЯ ПІДПРИЄМСТВ OSTCHEM

черв. 02 2015

    У зв'язку з системним і безпрецедентним тиском на бізнес Ostchem, хімічний ...

Детальніше...

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

серп. 22 2014

    Шановні колеги! Дорогі друзі!   Від щирого серця вітаю Вас із головним ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top