шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Ніщо так не дарує відчуття справжнього зимового свята, як присутність на майдані міста, в оселі «зеленої красуні», що сяє різнобарвними вогнями. Ознаменувати настання новорічно-різдвяних свят вирішили і працівники ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM.

У створенні передноворічної атмосфери на підприємстві взяло участь чимало цехів. Аби і цього року «зелена красуня» засяяла святковими вогнями, довелося задіяти не один десяток працівників. Так, працівники цеху господарської діяльності на території перед центральною будівлею заводоуправління змонтували та встановили металевий каркас і вертикальну стійку висотою 12 метрів. До неї пошарово прикріпили 130 ялинок. Розпочинали з дерев 3,5 метра завдовжки і закінчили півтораметровими. Працівники цеху з ремонту енергетичного обладнання прикрасили ялинку світловими гірляндами. Адміністративно-господарський відділ підготував іграшки. Асортимент з минулих років оновили іграшковими прикрасами дідів морозів, сніговиків, різнобарвними кулями, придбаними у нинішньому році. Варто зауважити, що купували лише ті ялинкові прикраси, діаметр яких становить не менше 15 см. Менші за розміром іграшки на зеленій красуні практично не помітні. Власне, процесом оздоблення новорічного дерева займалися працівники управління ремонтно-монтажних робіт. Верхівку ялинки прикрасили традиційною різдвяною зіркою. Долучився до створення новорічної атмосфери і ремонтно-будівельний цех. Його працівники оновили виготовлену власноруч декоративну хатинку і розташували її поруч з ялинкою.

Поділитися передноворічним настроєм із працівникам підприємства ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM вирішили й вихованці гуртків «Палітра» та «Рушничок» Палацу культури та спорту «Хімік». Нині у холі центральної будівлі заводоуправління експонується виставка дитячих робіт, присвячена зимовій порі року. Засніжені міські краєвиди, казкові зимові герої, оригінально оздоблені паперові сніжинки подарують поціновувачам прекрасного відчуття справжнього свята, дозволять хоча б на мить абстрагуватися від буденності і зануритись у світ чарівного дитинства. Виставка дитячих робіт, як і новорічна ялинка, даруватимуть естетичну насолоду працівникам підприємства до завершення періоду новорічно-різдвяних свят.      

Ірина ЯЩУК                       

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПІЛОТНИЙ ПРОЕКТ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ЗАПРОВАДЯТЬ НА ...

груд. 15 2014

Холдинг OSTCHEM є активним учасником модернізації аграрного сектору України. Черговим стратегічним ...

Детальніше...

«РІВНЕАЗОТ» УСПІШНО СКЛАВ ІСПИТ З ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

груд. 18 2013

29 жовтня на ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM відбулася перевірка готовності до дій сил та засобів ...

Детальніше...

ПОНАД 208 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ІНВЕСТУВАЛО ПАТ ...

бер. 11 2016

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), у ...

Детальніше...

ВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!!!

серп. 22 2014

   

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top