шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Про те, що наближаються радісні новорічно-різдвяні дні на нашому підприємстві свідчили не лише гарно прибрана лісова красуня та новорічні подарунки, а й масові святкові заходи, що проходили у Палаці культури та спорту «Хімік» наприкінці року та у перші дні року нового.

Як повідомила Інна Матвійчук, художній керівник ПК та С «Хімік» цього разу сезон новорічних заходів розпочався з «Миколаївських вітань» – відвідин Рівненського обласного спеціалізованого будинку дитини та Ясениницького навчально-реабілітаційного центру напередодні Дня святого Миколая. Окрім подарунків, які приготувала дітям адміністрація підприємства, дитяча театральна студія «Арлекіно» палацу культури та спорту «Хімік» підготувала та подарувала дітворі цікаве театралізоване дійство з святим Миколаєм, ангелами та іншими казковими героями.

Для дітей працівників підприємства творчий колектив палацу культури провів 11 новорічних ранків. Дід Мороз та Снігуронька щоразу з’являлися на святі з торбиною повною солодких подарунків, які роздавали тій малечі, яка розповідала вірші та прийшла у новорічних костюмах. Діти охоче брали участь у конкурсах, грали та веселилися. Наприкінці дитячого свята на усіх чекав приємний сюрприз – вистава «Червона шапочка», яку підготували вихованці дитячої театральної студії «Арлекіно.

Пані Інна відзначила, що вперше вдалося роздати запрошення для усіх дітей рівненських хіміків віком до 14 років. – Для того, аби у всіх відвідувачів палацу запанував по-справжньому святковий новорічний настрій попіклувалися не лише працівники палацу та його вихованці, а також профспілка підприємства, яка є нашим постійним партнером у організації масових заходів для працівників підприємства. Профспілка повністю профінансувала проведення новорічних ранків, а також посприяла розповсюдженню запрошень, – додала художній керівник.

Святкові заходи у ПК та С «Хімік» впродовж новорічних днів відвідало близько 2 тисяч дітей.

Світлана Доброродова

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ДОЛУЧИЛОСЯ ДО ВОЛОНТЕРСЬКОГО ...

лист. 10 2014

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM підтримало волонтерський рух студентів-механіків Національного університету ...

Детальніше...

РІК СТАРТУВАВ УСПІШНО

січ. 10 2014

Ось і настав 2014-й рік. Комусь уже з перших днів він  приніс приємні сюрпризи, перед кимось ...

Детальніше...

ПОНАД 160 ПРАЦІВНИКІВ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ВЗЯЛИ ...

січ. 29 2014

Понад 160 працівників ПАТ «Рівнеазот», яке входить в холдинг OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної ...

Детальніше...

«РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM НАРОЩУЄ ВИРОБНИЧІ ПОТУЖНОСТІ ДО ...

вер. 08 2016

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до групи OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top