шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Ось і настав 2014-й рік. Комусь уже з перших днів він  приніс приємні сюрпризи, перед кимось намалював нові можливості, додав щастя та радості. А інших застеріг від помилок, мобілізував для подолання випробувань чи життєвих негараздів, навчив обачності, пильності та мудрості.

Для кожного з нас рік розпочався по-своєму. Про те, як розпочався 2014-й рік для ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM, розповідає головний інженер підприємства Володимир Григорович Коваленко.

«2014 рік для нашого підприємства розпочався добре. У минулі роки, і, зокрема, у 2013-му, ми провели титанічну роботу, яка спрямована на модернізацію та вдосконалення виробництва, залучення новітніх енергозберігаючих технологій виробництва мінеральних добрив. Увесь комплекс виконаних робіт, вміле керівництво та висококваліфікований колектив є гарною передумовою для розвитку нашого підприємства та досягнення нових виробничих вершин у 2014-му році.

Наприкінці минулого року згідно з рішенням холдингу OSTCHEM ми повністю завантажили всі неорганічні виробничі потужності підприємства. Це – і виробництво аміаку, і виробництво неконцентрованої азотної кислоти (НАК), і виробництво аміачної селітри (АС), і вапняково-аміачної селітри (ВАС). Як відомо, з середини серпня 2013 року виробництво було завантажене частково. Це  зумовлювалося несприятливою кон’юктурою ринку.

28 грудня ми провели пускові роботи на проммайданчику. В цілому пуск пройшов без особливих неполадок, усі працівники діяли професійно та злагоджено. Лише після пуску виробництва НАК на одному з агрегатів (агрегат №7) з’явився невеликий пропуск, який було ліквідовано після зупинки. Провели  відразу і ремонт цього агрегату.

Зараз проммайданчик підприємства завантажений повністю і працює з навантаженням, вищим, ніж проектні показники.  Виробництво аміаку працює двома агрегатами синтезу аміаку, у цеху НАК працює 6 агрегатів виробництва слабкої азотної кислоти, у роботі також  2 нитки цеху складних мінеральних добрив (виробництво ВАС), на понадпроектних потужностях працює і цех аміачної селітри.

Новорічна ніч на підприємстві минула тихо та спокійно, злагоджено працювали агрегати, виготовляючи продукцію. Ніяких особливих несправностей чи неполадок не було. Так, «новорічна зміна» підприємства у ніч з 31 грудня на 1 січня випустила 667 тонн аміаку, 43 тонни аміачної води, 868 тонн неконцентрованої азотної кислоти, 834 тонни аміачної селітри та 826 тонн вапняково-аміачної селітри. Всі виробництва працювали на потужностях, які перевищують проектні показники. Зі всіх показників витратний коефіцієнт – нижчий проектного.

Ми з оптимізмом дивимося у  наступний рік, маючи всі передумови для гарної праці та підкорення нових виробничих вершин. Наприкінці січня очікується підвищення попиту вітчизняних аграріїв на міндобрива, цьогоріч ми маємо значно нижчу ціну на природний газ, до того ж, у минулому році ми якісно провели кампанію капремонтів – і все це вселяє у нас оптимізм, що вдасться наростити виробництво, що, у свою чергу, дозволить кожному працівнику отримувати гідну зарплату та преміальні надбавки до неї.

Хотілося б побажати всім працівникам, щоб у наступному році ми завжди були, як кажуть, на коні. Нехай наша продуктивна праця приносить нам внутрішнє задоволення. Хотілося б також,  аби загальна ситуація у країні стабілізувалася, щоб нестабільність та революційні настрої закінчилися. Ще хочеться, щоб компроміс у цьому протистоянні, яке склалося, був знайдений, висновки зроблені – і ми як держава розвивалися європейським курсом, адже європейський вектор – це незворотній процес розвитку суспільства. Ми неодмінно будемо  країною з європейським рівнем розвитку.  

У ці новорічно-різдвяні свята хочу побажати всім рівненським хімікам впевненості у завтрашньому дні, стабільності, гордості за те, що працюємо на передовому підприємстві хімічної галузі України. Нехай наше підприємство процвітає. Нехай зростає добробут кожного працівника. Нехай здоров’я, мир та злагода примножуються,  а в наших колективах нехай ніколи не буде нервозності та неприязні, а завжди панують підтримка, повага та добро».

Записав Олександр Ярмушко

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

OSTCHEM ЗАБЕЗПЕЧИТЬ МІНЕРАЛЬНИМИ ДОБРИВАМИ УКРАЇНСЬКИЙ ...

лип. 08 2014

Холдинг OSTCHEM, який об’єднує підприємства азотної хімії Group DF, повністю забезпечить потреби ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ДБАЄ ПРО СПОЖИВАЧІВ СВОЄЇ ...

жовт. 16 2014

Покращення фасування мінеральних добрив є одним із кроків досягнення найвищого рівня якості ...

Детальніше...

Протокол відкритого обговорення (слухання) проєкту ...

груд. 16 2021

                 Протокол відкритого обговорення ...

Детальніше...

Енергоефективність: відповідальність Group DF, ...

жовт. 06 2014

Сьогодні питання енергоефективності – раціонального споживання електроенергії, природного газу та ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top