шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Понад 160 працівників ПАТ «Рівнеазот», яке входить в холдинг OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії GroupDF), взяли участь у тренуваннях з цивільного захисту (ЦЗ) у 2013 році. Також було проведено близько 80 навчально-тренувальних занять за планом ліквідації та локалізації аварійних ситуацій та аварій на підприємстві. Заняттями було охоплено  понад 1200 працівників підприємства. У минулому році було проведено 3 штабних тренування та одне об’єктове за участю міських та обласних служб швидкого реагування.

 Протягом 2013 року на підприємстві проводилася значна робота щодо розвитку та вдосконалення системи цивільного захисту, його органів управління, сил та засобів. Усі заходи ЦЗ були спрямовані на забезпечення реальної готовності органів управління, сил та засобів ЦЗ до оперативного реагування на надзвичайні ситуації та захисту виробничого персоналу, населення, території. Проводилися попереджувальні заходи у сфері ЦЗ, техногенної та пожежної безпеки з метою зменшення людських та матеріальних втрат. Керівний склад органів управління ЦЗ пройшов спеціальні навчання, на яких актуалізували знання щодо дій в умовах загрози та виникнення можливих надзвичайних ситуацій.

 

Наприкінці минулого року відбулася перевірка готовності до дій сил та засобів підприємства у випадку виникнення надзвичайних ситуацій шляхом спеціального об’єктового тренування. За її результатами комісія холдингу OSTCHEM констатувала високий рівень організації дій як з боку персоналу підприємства, так і з боку оперативних служб міста, задіяних у показовому тренуванні.

 

«Підприємства холдингу не мають права на помилку, адже її ціна – людське життя та здоров’я. Тому у 2014 році ми докладатимемо максимум зусиль, аби запобігти виникненню та отримати навики для усунення можливих наслідків будь-яких надзвичайних ситуацій. Також  ми працюватимемо у напрямку забезпечення найвищого рівня захисту наших працівників, населення та територій, на яких розміщені підприємства холдингу», − констатує Олександр Халін, генеральний директор OSTCHEM.

 

Протягом року штаб цивільного захисту підприємства провів тренування за трьома напрямками:

  •   у разі отримання сигналу «Оголошено збір» та переведенні системи ЦЗ у вищу ступінь готовності;
  •  у разі загрози та виникненні аварії на підприємстві з викидом небезпечних хімічних речовин та її подальшої ліквідації;
  •             у разі потрапляння підприємства у зону радіоактивного зараження внаслідок виробничої аварії на Рівненській  АЕС.

      "Окрім того, у кожному підрозділі підприємства протягом 2013 року проводилися навчальні тривоги відповідно до «Плану локалізації та ліквідації аварійних ситуацій і аварій». До навчань окрім персоналу цехів залучалися державна пожежно-рятувальна частина, воєнізований газорятувальний загін, лікувально-оздоровче управління, служба охорони. Також за минулий рік для покращення оперативного керування силами ЦЗ підприємства було придбано 16 радіостанцій», − розповідає начальник штабу цивільного захисту ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Ігор Паламарчук.

 

З метою закріплення досягнутих позитивних минулорічних результатів керівництво підприємства ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEMвизначило головне завдання у сфері діяльності цивільного захисту у 2014 році, яке полягає у зниженні техногенних ризиків та негативних наслідків можливих надзвичайних ситуацій.

«У цьому році ми спрямуємо усі сили цивільного захисту  нашого підприємства на підвищення рівня захисту виробничого персоналу, населення та територій. Також ми плануємо завершити реконструкцію локальної системи оповіщення підприємства. Значна увага буде приділятися саме практичним заняттям, у ході яких відпрацьовуватимуть дії з ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій», − підсумовує Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Михайло Заблуда.

 

«Рівнеазот» OSTCHEM приділяє значну увагу високій організації служб швидкого реагування підприємства. Адже від їхньої взаємодії та швидкості реагування за певних обставин може залежати життя та здоров’я працівників підприємства та жителів навколишніх населених пунктів. 

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРОВЕЛО НАВЧАННЯ З ЦИВІЛЬНОГО ...

жовт. 20 2014

Ці навчання були перевіркою готовності до дій сил та засобів підприємства на випадок ...

Детальніше...

Обґрунтування щодо розгляду тарифів на послугу з ...

серп. 30 2021

  Основною причиною необхідності перегляду тарифу на централізоване водовідведення на 2022 ...

Детальніше...

Протокол проведення відкритого обговорення (відкритого ...

вер. 10 2021

  Протокол 09.09.2021р.

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ДОПОМОГЛО ДОШКІЛЬНОМУ ...

вер. 24 2014

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top