шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

На ПАТ «Рівнеазот»,  яке входить в OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) потурбувався про те, аби покупцям мінеральних добрив було зручно купувати продукцію підприємства – на території підприємства був відкритий склад-магазин мінеральних добрив.

Наприкінці лютого поруч із прохідною адипінового виробництва був відкритий склад-магазин мінеральних добрив. Так, ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM, потурбувався про те, аби покупцям мінеральних добрив було зручно та комфортно купувати продукцію підприємства.

«Ми турбуємося про те, щоб нашим покупцям було зручно співпрацювати з нами. Раніше покупцям міндобрив потрібно було припарковувати автомобіль поряд з прохідною адипінового виробництва, у відділі продаж  заводоуправління оформляти документи, у касі платити кошти і лише потім заїжджати на територію підприємства та завантажувати міндобрива.

Тепер нашим партнерам непотрібно їхати до заводоуправління, достатньо лише звернутися у пункт продажу добрив, де на місці можна сплатити кошти, отримати чек та тут же завантажити добрива», – розповідає Ігор Сова, директор департаменту з комерційних питань.

Вже понад півтора року тому на прохідній  адипінового виробництва функціонує і кабінет відділу оптових продаж, де за необхідності покупці можуть оформити необхідні для них документи.

Як показує досвід функціонування пункту продажу продукції партнери оцінили таку ініціативу підприємства. Більше того, у цьому складі-магазині можна придбати добрива і оптом і вроздріб.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ФУТБОЛІСТИ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ПІДТВЕРДИЛИ СТАТУС ...

лип. 25 2016

  На початку червня команда підприємства виборола перемогу  у чемпіонаті Рівного з ...

Детальніше...

Повідомлення про проведення відкритого обговорення ...

трав. 17 2019

        Приватне акціонерне товариство  “РІВНЕАЗОТ” повідомляє, що "30" ...

Детальніше...

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТАМИ ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА OSTCHEM ...

серп. 23 2016

 

Детальніше...

ПОНАД 10,5 МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ У 2014 РОЦІ ІНВЕСТУВАВ ...

бер. 02 2015

На ПАТ «Рівнеазот»,  яке входить в OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) з ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top