шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) впроваджує технології, які дозволяють знижувати витратні показники  виробництва аміаку.

Вдосконалення технологічних процесів проходить згідно з політикою холдингу OSTCHEM, яка направлена на ефективне використання та економію енергоресурсів. Для практичного втілення енергоефективних технологій на підприємстві діє програма з оптимізації витрат сировини та енергоресурсів при виробництві продукції.

На реалізацію цього енергозберігаючого проекту для виробництва аміаку ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEMвитратило вже близько 200 тисяч гривень.

«Вдосконалення системи обліку витрат сировини та енергоресурсів дає нам змогу оптимізувати той чи інший витратний показник. На виробництві аміаку ми вже маємо позитивний результат від втілених інновацій. Так, на дільниці виробництва амводи та розділення повітря цеху Аміаку-1 нам вже вдалося знизити витратні показники оборотної води на 500 – 600 м3  з 1700 до 1200-1100 м3 за годину», – розповідає Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Михайло Заблуда.

У рамках втілення  програми економії енергоресурсів у цеху Аміаку-1  встановлюється  сучасна система  обліку оборотної води*. Також цей проект передбачає монтаж двох сучасних витратомірів** та будівництво спеціальних камер для їх обслуговування у подальшому.

Наразі, вже встановлені та введені у роботу витратоміри на дільницях зрідження газоподібного аміаку, виробництва аміачної води та розділення повітря. Впродовж місяця планується завершення робіт з будівництва спеціальних камер для обслуговування цих приладів.

Тепер, згідно з отриманими показниками витратомірів, що фіксуються на спеціальному моніторі  центрального пульта управління, технологічний персоналу цеху може регулювати подачу оборотної води на кожен агрегат окремо. При цьому стало можливим подавати на той чи інший агрегат  мінімально достатню кількість оборотної води, яка необхідна для забезпечення ефективного функціонування виробництва.

Усі будівельно-монтажні роботи з впровадження сучасної системи  обліку оборотної води у цеху      Аміаку-1 виконують працівники  ремонтно-будівельного цеху підприємства.

«Встановлюючи сучасне обладнання, ми застосували новітні технології – приєднання до трубопроводу  під наявним тиском води у ньому. Ця технологія дозволяє  монтувати усе облікове обладнання, а у майбутньому і обслуговувати його без зупинки основного виробництва», – каже начальник цеху аміаку-1 ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Віктор Паламарчук.

*Оборотна вода – багаторазово використовувана вода в технологічному процесі при охолодженні в теплообмінних апаратах.

**Витратоміри–пристрої для вимірювання витрат рідини, які показують миттєве значення витрати.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРИВІТАВ ДІТЕЙ ЯСЕНИНИЦЬКОГО ...

груд. 21 2015

  У переддень новорічно-різдвяних свят  представники ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM ...

Детальніше...

СВЯТО ДРУЖБИ ТА ДОБРИХ СПРАВ

жовт. 31 2016

  Традиційно на початку осені у Палаці культури та спорту «Хімік» ПАТ «Рівнеазот» ...

Детальніше...

ОРГАНИ ДЕРЖКОНТРОЛЮ ПРОВЕЛИ КОМПЛЕКСНУ ПЕРЕВІРКУ НА ...

серп. 29 2016

  На ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії ...

Детальніше...

ТЕЛЕКАНАЛ EURONEWS ВЗЯВ ІНТЕРВ'Ю У ДМИТРА ФІРТАША

бер. 03 2015

Відверта бесіда про місце Україниу геополітиці, про стан українськоїекономіки, реформи і ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top