шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Покращення фасування мінеральних добрив є одним із кроків досягнення найвищого рівня якості продукції, яку виготовляють на підприємстві.

Віднедавна мінеральні добрива на ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) фасують у мішкотару нових розмірів.  Передумовою для якісних змін у пакуванні продукції стало впровадженням новітніх технологій виробництва на підприємстві, втілених у період капітальних ремонтів.

 Наприкінці літа у цеху аміачної селітри (АС) ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM було удосконалено технологію виробництва аміачної селітри. Серед втілених модернізаційних проектів у цеху було встановлено сучасну інноваційну грануляційну систему.

 «Ми постійно та комплексно працюємо над удосконаленням процесу виробництва мінеральних добрив з ціллю забезпечити аграріїв високоякісною продукцією. Також ми дбаємо про практичну зручність для споживачів нашої продукції. Переконаний, що споживачі оцінять трансформації нашої аміачної селітри, адже всі вони стосуються підвищення її якості», – розповідає Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Михайло Заблуда.

Результатом втілених інновацій стало зниження насипної ваги аміачної селітри та збільшення її об’єму. Також ці інновації значно підвищили фракційну однорідність аміачної селітри.

– Включення у роботу вібраційних грануляторів дозволило значно покращити гранулометричний склад аміачної селітри, – розповідає начальник цеху аміачної селітри ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM  Ігор Остапчук. – Зараз частка гранул розміром 2-4 мм складає до  95% маси. Раніше ця фракція складала 81-83% маси. Для споживачів це, звісно, перевага, адже як відомо, саме ця фракція найшвидше розчиняється у ґрунті.

 

 

У зв’язку зі зміною об’єму аміачної селітри «Рівнеазот» OSTCHEM  замінив мішкотару, у яку фасували готову продукцію. Зокрема –  біг-беги місткістю 1 та 1,25 тонн. Відтепер висота завантаження м’якого контейнеру вантажопід’ємністю в одну тонну становить 150+2 см. Довжина ручки м’якого контейнера вантажопід’ємністю 1,25 тонн становить 60±2 см. Натомість геометричні розміри поліпропіленового мішка на 50 кг та мякого контейнера на 0,5 тонн залишили без змін.

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM системно втілює інновації, проводить модернізацію проммайданчика підприємства, впроваджує інвестиційні проекти та щороку проводить кампанію капітальних ремонтів. Усе це покликане вдосконалити виробництво та покращити якість продукції.

 

 

Так лише у 2014 році ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM  інвестував у виробництво аміачної селітри понад  6,65 млн. грн.  Всього у 2014 році холдинг OSTCHEM інвестує у розвиток ПАТ «Рівнеазот»  понад 144 мільйони гривень.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

БЛИЗЬКО 185 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ВКЛАДЕ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» У ...

квіт. 16 2014

У 2014 році ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), ...

Детальніше...

Енергоефективність: відповідальність Group DF, ...

жовт. 06 2014

Сьогодні питання енергоефективності – раціонального споживання електроенергії, природного газу та ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ПРОЙШЛИ ...

лют. 15 2016

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group ...

Детальніше...

«Рівнеазот» – чуйний до потреб рівнян

черв. 14 2012

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM – соціально-активний «Рівнеазот» – чуйний до потреб рівнян. 2012 рік ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top