шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Ці навчання були перевіркою готовності до дій сил та засобів підприємства на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з розгерметизацією ємностей та виливом або викидом небезпечних хімічних речовин.

ПАТ «Рівнеазот», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) провело навчання з цивільного захисту. Ці навчання мобілізували усі підрозділи швидкого реагування підприємства та дозволили відпрацювати механізм їхньої взаємодії під час аварійної ситуації на виробництві.

За умовами навчань, служби швидкого реагування підприємства мали ліквідувати наслідки можливої аварії на складі аміаку в цеху аміаку-1. За легендою, рятувальники мали справу із викидом у повітря 50 тонн аміаку, внаслідок розгерметизації двох ємностей складу аміаку. Додатковим завданням був порятунок двох постраждалих із ушкодженнями різної ступені тяжкості.

До навчальної «ліквідації аварії» були залучені підрозділи підприємства (чергове відділення воєнізованого газорятувального загону, група охорони громадського порядку, 1-ий загін державної пожежної охорони, медична служба) та працівники міських служб швидкого реагування (ДСНС, медицина катастроф).

 

Присутній на навчаннях начальник відділу підготовки органів управління та навчання населення Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Ігор Іванович Куслій відзначив і професіоналізм та злагодженість роботи всіх учасників навчань, і високий рівень організації дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій і з боку персоналу підприємства, і з боку оперативних служб міста. Також він висловив сподівання, що вміння та навики, які продемонстрували на тренуваннях служби швидкого реагування підприємства, не доведеться використовувати у реальному житті.

Перевірка готовності служб швидкого реагування підприємства до ліквідації наслідків аварії вказала і на те, що потрібно вдосконалити у системі цивільного захисту підприємства.

 

«Ми розуміємо всю важливість високої організації служб швидкого реагування підприємства. Від їхньої взаємодії та швидкості реагування при певних обставинах може залежати життя і здоров’я працівників підприємства і жителів навколишніх сіл.  Головне, щоб у таких випадках не було хаосу, а відповідні служби приймали правильні рішення та злагоджено співпрацювали, ліквідовуючи наслідки аварії. Для вдосконалення навиків роботи рятувальних служб та взаємодії між підрозділами підприємства ми і проводимо такі тренувальні заняття», – розповідає Голова правління ПАТ «Рівнеазот» Михайло Заблуда.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПЛАН З ПОРЯТУНКУ УКРАЇНИ: ДМИТРО ФІРТАШ РОЗПОВІВ, ЯК ...

бер. 03 2015

Сьогодні у Відні було презентовано Агентство з модернізації України, яке через 200 днів має ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ОРГАНІЗУВАЛО ТВОРЧЕ ДОЗВІЛЛЯ ...

вер. 24 2015

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...

Енергоефективність: відповідальність Group DF, ...

жовт. 06 2014

Сьогодні питання енергоефективності – раціонального споживання електроенергії, природного газу та ...

Детальніше...

СПІЛКА ХІМІКІВ УКРАЇНИ, ПРЕДСТАВНИКИ НАЙБІЛЬШИХ ...

квіт. 23 2015

Представники найбільших українських хімічних підприємств України, Спілка хіміків України та ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top