шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Близько десяти років поспіль гарною традицією є візити з подарунками представників ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM у день св. Миколая до Ясениницького навчально-реабілітаційного центру та до Рівненського обласного спеціалізованого Будинку дитини. Цього разу до дітей завітав директор палацу культури та спорту «Хімік» Олександр Подганюк, а також традиційний персонаж нинішніх свят – Святий Миколай, ангели та інші казкові герої, роль яких майстерно виконали учасники дитячої театральної студії «Арлекіно».

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії GroupDF) передало подарунки для дітей які найбільше потребують уваги та опіки.

Своєрідним сюрпризом для діток стала костюмована привітальна програма з іграми, яку підготували учасники зразкової театр-студії «Арлекіно» Палацу культури та спорту «Хімік». За сюжетом до дітей прилітають дівчата в образі янголів, які несуть із собою звістку про святого Миколая. В цей час ведуча програми знайомиться з дітлахами: вони кидають один одному м’яча та влаштовують символічну риболовлю. А ще через кілька хвилин з’являється і сам Миколай з подарунками.

– Треба бачити з яким захопленням малюки його зустрічають, – ділиться враженнями від свого першого шефського виїзду директор Палацу культури та спорту «Хімік» Олександр Подганюк. – Діти плескають в долоні, радіють, їхні очі горять. Зайвий доказ того, що святкова атмосфера та душевне тепло є найкращим подарунком для дітей.

У керівництві обох установ дякують ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM за підтримку. Кажуть,  що підприємство одне з небагатьох, де про дітей згадують не лише напередодні Нового року.

– Ось уже багато років «Рівнеазот» є нашим головним спонсором, – розповідає директор Ясениницького навчально-реабілітаційного центру Степан Копера. – Щороку нам виділяють кошти на сучасне облаштування приміщень, придбання одягу, оновлення меблів, спалень, душових кабін. Щиро дякую усьому колективу підприємства, людям великого серця, яким небайдужа доля дітей з особливими потребами.

Підтримує колегу і головний лікар Рівненського обласного спеціалізованого Будинку дитини Юрій Кожан: «Окрім традиційних подарунків на Миколая, підприємство виділяє нам допомогу до Дня захисту дітей. Також цього року «Рівнеазот» придбав робочий одяг і взуття для працівників нашої господарської служби. Ми вдячні підприємству за матеріальну підтримку закладу і надзвичайно цінуємо їхню турботу по відношенню до наших дітей». 

«Благодійність зараз популярна, однак добрі справи нашого підприємства не є даниною моді. Якщо у наших силах допомогти тим, хто гостро потребує допомоги підтримки та опіки, ми це робимо», – каже Василь Члек – директор із соціальних питань ПАТ «Рівнеазот»OSTCHEM.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПОНАД 1,63 МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ ВИТРАТИТЬ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ...

черв. 11 2014

  У час літніх відпусток працівники ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...

ПОНАД 45 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ СПРЯМУВАЛО ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ...

лют. 09 2016

  У 2015 році ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРОВОДИТЬ УРОКИ ...

груд. 16 2015

  Упродовж двох місяців (листопада та грудня) працівники департаменту з управління персоналом ...

Детальніше...

БЛИЗЬКО 34,7 МЛН ГРИВЕНЬ ВИТРАТИТЬ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» НА ...

жовт. 16 2013

Будівництво установки виділення водню проходить у рамках реалізації інвестиційного плану ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top