шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

За одинадцять місяців 2014 року ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), збільшило виробництво вапняково-аміачної селітри (ВАС) на 10,56% у порівнянні з аналогічним періодом попереднього року. Так за цей час було вироблено 296 817 тонн (+28 355 тонн порівняно з аналогічним періодом попереднього року) цього міндобрива.

 

Окрім збільшення виробництва вапняково-аміачної селітри у першому кварталі 2014 року, ПАТ «Рівнеазот»  OSTCHEM збільшило виробництво і аміаку водного технічного у порівнянні з аналогічним періодом попереднього року.  Приріст виробництва водного аміаку становив 3 447 тонн. Всього за цей час на підприємстві було вироблено 44 825 тонн аміаку водного технічного.

Випуск інших видів міндобрив, зокрема аміачної селітри, знизився. За одинадцять місяців 2014 року «Рівнеазот» виготовив 407 145 тонн аміачної селітри, 300 962 тонни аміаку рідкого технічного та 508 051 тонну неконцентрованої азотної кислоти.

«Втілюючи виробничу політику холдингу ми регулюємо випуск та реалізацію нашої продукції залежно від кон’юнктури ринку. Можливість регулювати обсяги виробництва мінеральних добрив забезпечило втілення цілого ряду інвестиційних проектів на проммайданчику підприємства. Усі ці інвестиційні проекти  (фінансуються головним акціонером підприємства, Головою ради директорів Group DF Дмитром Фірташем) прямо чи опосередковано впливають на приріст товарної продукції за рахунок росту обсягів виробленої продукції», – прокоментував Михайло Заблуда, Голова правління ПАТ«Рівнеазот».

Обсяг виробництва мінеральних добрив у перерахунку на 100% поживних речовин за одинадцять місяців 2014 року склав 229 373 тони.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

«РІВНЕАЗОТ» УСПІШНО СКЛАВ ІСПИТ З ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

груд. 18 2013

29 жовтня на ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM відбулася перевірка готовності до дій сил та засобів ...

Детальніше...

Енергоефективність: відповідальність Group DF, ...

жовт. 06 2014

Сьогодні питання енергоефективності – раціонального споживання електроенергії, природного газу та ...

Детальніше...

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!

серп. 22 2014

    Шановні друзі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди 23-ї річниці великого ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ДБАЄ ПРО СПОЖИВАЧІВ СВОЄЇ ...

жовт. 16 2014

Покращення фасування мінеральних добрив є одним із кроків досягнення найвищого рівня якості ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top