шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

У навчальному центрі ПАТ «Рівнеазот» OSCTHEM (об’єднує підприємства азотної хімії GroupDF) відбувся семінар з управління персоналом для групи кадрового резерву підприємства.

 

На підприємстві ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM ведеться планомірна системна робота з підготовки кадрового резерву. Для того, щоб очолити той чи інший підрозділ, не достатньо лише доброго володіння професією. Другий рік поспіль молоді перспективні співробітники з вищою освітою, рекомендовані  начальниками цехів та групою по роботі з кадровим резервом до заміщення керівних посад у цехах та відділах підприємства, успішно справляються зі своїми посадовими обов'язками, навчаючись у школі кадрового резерву.

 

«У нинішньому навчальному році семінар провели фахівці нашого підприємства,  – розповідає заступник начальника навчального центру ПАТ «Рівнеазот» OSCTHEM Володимир Яковенко. - Основну частину занять для нинішнього семінару розробила група по роботі з кадровим резервом відділу кадрів ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM. Слухачі отримали окрім теоретичної, ще й практичну інформацію з урахуванням усієї специфіки роботи на підприємстві. При цьому було враховано подачу теоретичного матеріалу з менеджменту управління на дієвих прикладах, взятих з життя цехів «Рівнеазоту».

 

У минулому році, наприкінці серпня, у навчальному центрі «Рівнеазоту» вже проходив такий тематичний семінар для групи кадрового резерву підприємства. Тоді лекції для слухачів читали науковці Національного університету водного господарства та природокористування (НУВГП).

 

Понад 40 годин занять для інженерно-технічних працівників з різних підрозділів «Рівнеазоту» провели фахівці. Учасники семінару опрацювали понад 20 тем. На основних курсах семінару, слухачі дізналися про будову організації, ієрархію посад, процес обміну інформацією, вербальні та невербальні комунікації, стилі управління, управління групою командні ролі, психологію безпеки, управління конфліктами, мотивацію, управління часом.

 

Також група отримала додаткові знання про основи бюджетування та контролінгу на підприємстві, організацію праці, про загальні засади ціноутворення на підприємстві, про оплату праці, надходження та вибуття товарно-матеріальних цінностей та ін. 

 

«Навчання проходило в доброзичливій та невимушеній атмосфері, що значною мірою сприяло ефективному засвоєнню інформації. На заняттях ми мали змогу одразу обговорити тему та  напрацювати механізм та сферу її застосуванні на практиці. Зокрема для себе я відзначив важливість підтримання «здорової» атмосфери в підрозділі, розуміння психологічних особливостей та емоційного стану працівників для можливості організації ефективної та якісної роботи колективу», – ділиться враженнями інженер відділу діагностики та контролю ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Сергій Грицак.

Підготовка кадрового резерву є стратегічним пріоритетом підприємств азотного холдингу OSTCHEM. Адже наявність компетентних, підготовлених спеціалістів, готових до управління на ключових посадах, гарантує впевненість та розвиток підприємств.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

АНСАМБЛЬ «КРИНИЧЕНЬКА» ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ВИБОРОВ ...

жовт. 10 2013

Зразковий ансамбль танцю «Криниченька» Палацу культури та спорту «Хімік» ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM ...

Детальніше...

ПОДОРОЖ ПРАВОСЛАВНИМИ СВЯТИНЯМИ КАРПАТ

груд. 18 2013

Нещодавно на нашому підприємстві в рамках туру вихідного дня був ...

Детальніше...

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

серп. 22 2014

    Шановні колеги! Дорогі друзі!   Від щирого серця вітаю Вас із головним ...

Детальніше...

РОДИНИ ПРАЦІВНИКІВ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ОТРИМАЮТЬ ...

черв. 24 2016

  Адміністрація та профспілковий комітет ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top