шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Спортивна команда ПАТ «Рівнеазот»,  яке входить в OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) продемонструвала гарний результат на змаганнях з кульової стрільби в залік міської Спартакіади–2015, які проходили у стрілецькому тирі ДЮСШ №4. Цьогоріч спортсмени «Рівнеазоту» другі у групі підприємств, установ та організацій, попереду лише команда наукових та освітніх організацій.

Серед здобутків команди ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM є ще один спортивний актив – рівненські хіміки увійшли до п’ятірки кращих у загальнокомандному заліку міської Спартакіади.

Як розповідає  керівник відділу фізичної культури  та спорту Палацу культури та спорту «Хімік» ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM  Микола Конько це кращий старт нашої команди за останні роки.

– Щороку ми покращуємо спортивні здобутки та досягнення, – каже Микола Конько. – Раніше вдалим стартом для нас був вихід нашої команди до десятки кращих, сьогодні ми – у топ-п’ятірці. За результатами 50 залікових спроб наші спортсмени вибили 369 очок, перевершивши минулорічні показники на 29 балів.

Загальноміським змаганням з кульової стрільби передували змагання у рамках спартакіади підприємства. На цих змаганнях визначилися кращі стрільці підприємства, які і взяли участь у міській Спартакіаді.

Слід визнати, що конкуренція серед учасників цьогорічних змагань виявилась неабиякою. На змаганнях з кульової стрільби, які відкривали програму міської Спартакіади-2015, взяли участь 18 команд з усього міста.

Вдалий виступ  стрільців ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM скоротив до мінімуму відставання від найближчих суперників. Представники наукових та освітніх організацій, традиційно сильніші у цьому виді спорту, випередили азотівську команду лише на три очки. Тож боротьба за лідерство в групі обіцяє бути доволі напруженою. 

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

БЛИЗЬКО 34,7 МЛН ГРИВЕНЬ ВИТРАТИТЬ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» НА ...

жовт. 16 2013

Будівництво установки виділення водню проходить у рамках реалізації інвестиційного плану ...

Детальніше...

НОВОРІЧНИЙ НАСТРІЙ ВІД ПАЛАЦУ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ ...

січ. 10 2014

Про те, що наближаються радісні новорічно-різдвяні дні на нашому підприємстві свідчили не лише ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ОТРИМАЛО ВІДЗНАКУ ...

бер. 18 2015

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM отримало відзнаку «100 кращих товарів України» за випуск  ...

Детальніше...

Повідомлення про проведення відкритого обговорення ...

серп. 30 2021

  Приватне акціонерне товариство  “РІВНЕАЗОТ” повідомляє, що 9 вересня 2021 року об ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top