шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Вимушена зупинка виробництва ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), не заважає реалізовувати намічені плани соціальної корпоративної відповідальності підприємства. Нещодавно на підприємстві завершився турнір з міні-футболу серед команд структурних підрозділів. 

 

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM, дбає не лише про безпечні та комфортні робочі місця для своїх працівників, а й організовує для них якісне та цікаве дозвілля. Так нещодавно на підприємстві нагородили переможців турніру з міні-футболу серед команд структурних підрозділів.

Турнір з міні-футболу розпочався 20 квітня і тривав аж досі. У спортивних змаганнях взяли участь 15 команд структурних підрозділів підприємства. До фіналу, за результатами спортивних баталій у двох підгрупах,  пройшла  команда цеху водопідведення і каналізації (ВіК), дві команди управління ремонтно-монтажних робіт (УРМР-1 та УРМР-2) та команда виробництва адипінової кислоти (ВАК).

Фінальні поєдинки розділили перше та друге призове місце між командами управління ремонтно-монтажних робіт: УРМР-2 та УРМР-1 відповідно. Третє місце у команди виробництва адипінової кислоти.

 

Переможці турніру отримали нагороди (кубок, грамоти та грошові винагороди) від адміністрації та профспілки підприємства.Нагородами були відзначені і кращі гравці турніру.

«У першу чергу ми турбуємося про якісне та вчасне виконання виробничих планів. Разом з тим, ми дбаємо про те, аби наші працівники мали змогу не лише реалізовувати свої професійні здібності, а й вподобання у сфері спорту та мистецтва. За будь-яких обставин проекти соціальної корпоративної відповідальності залишаються важливими та значущими як для підприємства, так і для усього  холдингу», – каже Михайло Заблуда, Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM.

Втілення проектів соціальної корпоративної відповідальності на підприємстві проходить у відповідності з соціальною політикою холдингу OSTCHEM. Зокрема у 2014 році ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM вклало в проекти соціальної корпоративної відповідальності близько 13 мільйонів гривень. З них понад 3,38 млн грн становила соціальна підтримка працівників.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ПРОВОДИТЬ ПОГЛИБЛЕНЕ ФАХОВЕ ...

вер. 04 2015

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...

ОЛЕКСАНДР ХАЛІН, ГЕНЕРАЛЬНИЙ ДИРЕКТОР ХОЛДИНГУ ...

квіт. 18 2014

Чотири виробники азотних добрив: ПАТ «Азот» (Черкаси, Україна), ПАТ «Концерн СТИРОЛ» (Горлівка, ...

Детальніше...

«РІВНЕАЗОТ» ПРОДОВЖУЄ РОБОТУ В ШТАТНОМУ РЕЖИМІ

лип. 20 2021

Пресслужба «Рівнеазоту» повідомляє, що 20 липня  2021 року на підприємстві відбулась ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРОВОДИТЬ УРОКИ ...

груд. 16 2015

  Упродовж двох місяців (листопада та грудня) працівники департаменту з управління персоналом ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top