шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

На ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), триває кампанія капітальних ремонтів. У період з червня по липень масштабні ремонтні роботи  виконували у цехах аміаку-1 та аміаку-2. Вже у близькому майбутньому завдяки усім виконаним роботам виробничі потужності підприємства стануть досконалішими, що дозволить не лише суттєво покращити виробничі показники, але й дасть можливість здійснювати процес виробництва продукції на якісно новому рівні.

333

Ревізія запірної арматури на сховищі рідкого аміаку у цеху аміаку-1

У цьогорічний період капітальних ремонтів у цеху Аміаку-1 згідно з графіком капітальних ремонтів виконано ремонт технологічного обладнання у дільниці зрідження аміаку, 9 сховищ рідкого аміаку складу №3 та 2 сховища рідкого аміаку складу №2. Важливі масштабні роботи у цеху аміаку-2 було виконано на агрегатах ПСГ №1,3 та СА №1,2,3.

– У нинішньому році працівники цеху аміаку-1 отримали унікальну можливість здійснити технічне обстеження трубопроводів рідкого та газоподібного аміаку. У попередні роки такої можливості не було, оскільки лінії аміаку весь час були задіяні у виробничих процесах,– говорить Михайло Заблуда, Голова Правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM. – Завдяки проведеним ремонтам були усунуті проблемні ділянки трубопроводів та значно покращені їх експлуатаційні можливості.  Однією із найважливіших виконаних робіт у цеху аміаку-2 є заміна каталізатора низькотемпературної конверсії агрегату ПСГ №1, а також заміна каталізатора печі Н-101 на ПСГ №3. Вже у близькому майбутньому усі виконані роботи приведуть до покращення виробничих показників.

Ремонтні роботи на трубопроводах рідкого та газоподібного аміаку передбачали звільнення трубопроводів від аміаку, проведення всебічної діагностики та заміну так званих «ковзаючих опор». Також за період капремонтів були проведені ремонти компресорів, ємностей та апаратів. В першу чергу мова йде про установку зрідження аміаку– агрегат, що регулює тиск газоподібного аміаку у загальнозаводському колекторі та забезпечує максимальні навантаження  цехів-споживачів газоподібного аміаку. Працівники ремонтних служб провели діагностику усіх апаратів та посудин, що працюють під тиском, здійснили гідравлічні випробування, замінили усю проблемну запірну та регулюючу арматуру, виконали ревізію та заміну сальникових ущільнень. За період капремонтів була проведена технічна діагностика конденсаторів та лінійних ресиверів, а також збірників рідкого аміаку.

333f

Монтаж датчиків КВПтаА у цеху аміаку-2

У цеху аміаку-2 на агрегаті СА №1 проведено гідравлічне випробування контуру рідкого аміаку, здійснено ремонт сепаруючого пристрою сепаратора первинної конденсації, виконано гідромеханічну чистку трубного пучка теплообмінника позиції Е-206. Також здійснене експертне обстеження трубопроводів контуру синтезу аміаку. На агрегаті СА №2 замінено підігрівач колони синтезу, проведено акустичну емісію та експертне обстеження контуру агрегату аміаку, здійснено гідромеханічну чистку повітряних охолоджувачів позиції Е-207, виконано гідравлічне випробування системи видачі рідкого аміаку, танко-продувних газів, системи осушки азотоводневої суміші. Також проведено ремонт міжцехових комунікацій по рідкому та газоподібному аміаку, танко-продувних газах, проведено чистку збірника рідкого аміаку позиції Д-203. На агрегаті ПСГ №3 здійснено ремонт пальників та футеровки печі первинного риформінгу. Замінено каталізатор печі первинного риформінгу (200 реакційних труб), здійснено перевантаження каталізатора вторинного риформінгу, виконано ремонт внутрішньої частини деаератора позиції Д-110. Здійснено хімічну очистку теплообмінників позиції Е-107, замінено трубний пучок теплообмінника позиції Е-107 А, перевантажено насадки абсорбційної колони (з сортуванням керамічної насадки «Інталокс»). Виконано також ремонт котла-утилізатора позиції Е-101. Загалом у капремонтах у цеху аміаку-1 та аміаку-2 було задіяно понад 400 осіб.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ЗАТВЕРДЖЕНО КОДЕКС ...

квіт. 01 2016

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF по ...

Детальніше...

НА ПpAT «РІВНЕАЗОТ» ВСТАНОВЛЯТЬ СИСТЕМУ МОНІТОРИНГУ ...

серп. 03 2021

      Датчики будуть аналізувати якість повітря і транслювати дані в онлайн-режимі. ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРОЙШЛИ ПЕРШОСТІ З ШАХІВ ТА ...

груд. 24 2013

У кінці листопада та на початку грудня відбулися першості ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM з шахів та ...

Детальніше...

ДІТИ ПРАЦІВНИКІВ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ОТРИМАЛИ ...

лип. 03 2015

Адміністрація та профспілковий комітет ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top