шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), підбирає кваліфікованих спеціалістів для роботи на проммайданчику спільно з фахівцями міського центру зайнятості.

01 01 01

Зокрема, 7 жовтня у Рівненському міському центрі зайнятості пройшла зустріч начальника відділу кадрів ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEMіз тими, хто бажає працювати на підприємстві.

На заході, метою якого був фаховий підбір працівників,  були присутні близько 25 претендентів різних спеціальностей та професій.

«Із понад 25 чоловік, які були присутні на зустрічі, половина залишилась для більш детального спілкування. На сьогодні четверо з них мають реальну можливість влаштуватися працювати на підприємство. Усі претенденти є кваліфікованими спеціалістами 5–6 розряду», – розповідає начальник відділу кадрів ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEMCергій Григор’єв.

01 01 03

 

Зустрічі представників підприємства із шукачами роботи у Рівненському міському центрі зайнятості проходять періодично, як правило, кожну другу середу місяця.

«Користь від таких зустрічей важко переоцінити. На таких заходах шукачі роботи можуть не лише напряму поспілкуватися з представником кадрової служби підприємства, а й пройти попередню співбесіду, що значно економить час і роботодавцеві, і претендентам на вакансії», – каже начальник відділу взаємодії з роботодавцями Рівненського міського центру зайнятості Маргарита Луцик.

Уся робота підприємства з набору та розвитку висококваліфікованого персоналу проводиться відповідно до кадрової політики холдингу OSTCHEM та спрямована на омолодження трудового колективу.

 01 01 02

«Ми зацікавлені у молодих спеціалістах, освіта яких тією чи іншою мірою торкається процесу виробництва. Наші фахівці завжди готові поділитися власним досвідом із випускниками та допомогти їм здобути необхідні знання. Вже сьогодні ефект від підготовки молодих працівників є доволі відчутним. Так за останні  п’ять років середній вік працівника підприємства знизився з 44 до 42,8, що служить прямим доказом того, що ми рухаємось у правильному напрямку», – прокоментував очільник кадрової служби ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM.

Тісна співпраця ПАТ «Рівнеазот»  OSTCHEM  із Рівненським міським центром зайнятості відіграє далеко не останню роль у підборі кадрів для підприємства. Працівники кадрової служби «Рівнеазоту» окрім традиційних зустрічей із шукачами роботи, також відвідують спеціалізовані «Ярмарки вакансій», які регулярно влаштовують представники Центру. 

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

УВАГА ШАХРАЇ!

лист. 16 2016

    ПрАТ «Рівнеазот» інформує, що від покупців мінеральних добрив до адміністрації ...

Детальніше...

«Рівнеазот» модернізує виробництво аміаку

вер. 04 2013

ПАТ «Рівнеазот», яке входить в OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії GroupDF), повністю ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ПРОЙШЛИ ...

лют. 15 2016

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group ...

Детальніше...

ВІДКРИТИЙ УРОК ХІМІЇ У НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОМУ КОМПЛЕКСІ ...

квіт. 22 2014

22 квітня 2014 року ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top