шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

У переддень новорічно-різдвяних свят  представники ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM за звичною традицією відвідали вихованців Ясениницького навчально-реабілітаційного центру. До дітей завітав директор Палацу культури та спорту «Хімік» Олександр Подганюк, а також традиційний персонаж нинішніх свят – Святий Миколай, ангели та інші казкові герої, роль яких майстерно виконали учасники дитячої театральної студії «Арлекіно».

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії GroupDF) передало подарунки для дітей які найбільше потребують уваги та опіки. Разом із подарунками молоді актори привезли до закладу святковий настрій та потішили маленьких глядачів сценічним привітанням.

Для більшості учасників театралізованого дійства це вже не перший візит до дитячого будинку, проте до вистави вони готувались ретельно і не приховували свого хвилювання. Знаючи це, художній керівник «Арлекіно» Діна Лукашук усіляко підбадьорювала молодих акторів напередодні виїзду, давала їм корисні поради та перевіряла готовність до виступу.

Тим часом у Ясениницькому дитячому будинку до візиту особливих гостей підготувалися заздалегідь. Працівники закладу прикрасили музичну залу, поставили ялинку, вбрали вихованців в урочистий одяг. Щодо самих дітей, то вони з нетерпінням чекали на появу казкових персонажів. То ж коли почалася вистава і у залі з’явилося маленьке янголятко, глядачі зустріли його оплесками та радісними вигуками. Особливо маленьким вихованцям дитячого будинку припала до душі святкова гра «Як сподобалося тобі?». Під час гри вони активно тупали ногами, плескали у долоні та усіляко намагалися встигнути за швидкими рухами ведучих.

Із появою у залі Миколая для дітей розпочалося справжнє свято: вони хором вітали казкового гостя, дякували за подарунки та обіцяли гарно себе поводити у наступному році. Схоже Миколай став для них найпершим вісником новорічних та різдвяних свят, яких вони так чекали впродовж року.

Втім у самому Ясениницькому дитячому будинку наголошують, що святкова вистава та подарунки – це лише одна з багатьох добрих справ, які робить  ПАТ «Рівнеазот» для вихованців закладу.

«Упродовж останніх років підприємство є нашим основним спонсором і щомісяця перерераховує на утримання дитячого будинку значні матеріальні кошти. Завдяки цій фінансовій підтримці нам вдалося забезпечити дітей усім необхідним та значною мірою оновити матеріальну базу закладу: придбати спортивний інвентар, відремонтувати басейн, викласти бруківку на подвір’ї, замінити вікна та провести ряд заходів, які дозволили покращити температурний режим усередині будівлі», – розповідає директор Ясениницького навчально-реабілітаційного центру Степан Копера.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

«РІВНЕАЗОТ» ЗАВЕРШИВ МОДЕРНІЗАЦІЮ В ЦЕХАХ ...

серп. 18 2022

  16 серпня, 2022. Київ. Україна – ПрАТ «Рівнеазот», що входить до групи підприємств азотного ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ЗАТВЕРДЖЕНО КОДЕКС ...

квіт. 01 2016

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF по ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ЗБІЛЬШИЛО ОБСЯГИ ВИРОБНИЦТВА ...

квіт. 09 2015

За три місяці 2015 року ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства ...

Детальніше...

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТАМИ ГОЛОВИ РАДИ ГРУПИ КОМПАНІЙ GROUP ...

груд. 29 2015

 

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top