шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

1

         
В п’ятницю, 15 червня 2018 року з 7-ї до 11-ї години відбувалося залпове надходження стічних вод із вмістом механічних забруднень (обрізи тканини, волокна, поліетилену, пластику та ін..), з двох напірних колекторів РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал», що призводило до забивання механічних грабель на очисних спорудах ПрАТ « Рівнеазот». Працівники ц.НіОПСВод протягом 4-х годин працювали в аварійному режимі задля недопущення екологічної аварії. Забруднення було настільки інтенсивним, що автоматична система очищення грабель не справлялася і відключалась аварійно.

2

 

3
          На момент перевірки, 11:00 було виявлено тенденцію до зниження кількості механічних забруднень, і у вихідні дні порушень якості стічних вод не спостерігалося. 
На підприємство було запрошено представників «Рівнеоблводоканалу» для перевірки якості стічних вод, що подаються на очисні споруди ПрАТ «Рівненазот». В результаті перевірки було складено акт. Від «Рівнеазот» акт підписали: заступник головного інженера з виробництва – М.М.Потапчук, та заступник начальника ц.НіОПСВод – С.П.Фурманець. Представники «Рівнеоблводоканалу»: начальник відділу ВЄЗКМ – М.С.Литвинчук, та начальник служби каналізаційного господарства – А.В.Чегодаєв, були присутні при перевірці і складанні акта, але підписати його відмовилися, не визнаючи провини «Рівнеоблводоканалу» і пояснюючи, що у них відсутні повноваження підписувати такі акти.

        У випадку повторення надходження неякісних стоків, існує реальна загроза екологічної аварії. В разі забивання грабель великою кількістю механічних забруднень, стічні води переллються через стінки колектора, затоплять територію ц.НіОПСВод і без будь-якої очистки потраплять в р.Горинь. А це, станом на п’ятницю 15 червня, 800-850 тисяч літрів на годину.

     Також негайно було направлено лист про ситуацію на очисних спорудах відповідним органам міської влади за підписом Голови Правління ПрАТ «Рівнеазот».

 Станом на ранок понеділка, 18.06.2018 жодної реакції на лист, чи пояснень причин і джерел забруднення стічних вод на ПрАТ «Рівнеазот не надходило.

 

4

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

У 2014 РОЦІ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ НАРОСТИЛО ...

січ. 26 2015

У 2014 році ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії ...

Детальніше...

В 2022 РОЦІ РІВНЕАЗОТ ПОСТАВИВ МЕДИКАМ 2664 ТИС ...

бер. 07 2023

  6 березня 2023. Київ. Україна – ПрАТ «Рівнеазот», який входить до групи підприємств ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ОНОВИЛИ ОБЛАДНАННЯ ...

трав. 18 2015

На ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), провели ...

Детальніше...

ВИРОБНИЦТВО АДИПІНОВОЇ КИСЛОТИ ВІДЗНАЧАЄ ЮВІЛЕЙ

груд. 24 2013

31 грудня 1983-го року був підписаний акт про введення в експлуатацію виробництва адипінової ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top