шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

29 жовтня на ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM відбулася перевірка готовності до дій сил та засобів підприємства на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з розгерметизацією ємностей та виливом або викидом небезпечних хімічних речовин.

Ця перевірка була ініційована головним акціонером підприємства Дмитром Фірташем. Керівництво OSTCHEM має на меті не допустити ситуацій, які сталися на «Стиролі», та вдосконалити взаємодію всіх підрозділів швидкого реагування підприємств холдингу. У рамках перевірки було оголошено навчальну тривогу, в ході якої комісія  холдингу на чолі з Олександром Шаповаленком перевіряла готовність відповідних служб підприємства до дій з ліквідації наслідків аварії.

У даному випадку була змодельована ситуація про розгерметизацію складу №3 в цеху аміаку-1 (корпус 173) з подальшим виливом аміаку. До ліквідації аварії були залучені підрозділи підприємства (ДПРЗ-1, ВГРЗ, медична служба, служба охорони) та працівники міських служб швидкого реагування (МНС, медицина катастроф). Наслідки  техногенної аварії вдалося ліквідувати.

Своїми враженнями ділиться голова комісії холдингу  OSTCHEM Олександр Шаповаленко: «Хочу відмітити високий рівень організації дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій і з боку персоналу, і з боку оперативних служб міста. На цьому навчанні все було організовано правильно та виконано чітко і злагоджено. Під час проведення навчань я не помітив жодної посмішки на обличчях тих, хто був задіяний. Це свідчить про серйозне ставлення людей до своїх обов’язків та ретельне виконання ними поставлених завдань. Іноді людина, яка опинилася у надзвичайній ситуації, може розгубитися чи зволікати в прийнятті тих чи інших рішень – сьогодні, зауважу, такого не було. Всі знали, як, коли і що робити».

Ось що каже про проведені навчання головний інженер підприємства Володимир Коваленко: «Ми розуміємо всю важливість високої організації відповідних служб підприємства. Від їхньої взаємодії та швидкості реагування при певних обставинах може залежати життя і здоров’я працівників підприємства і жителів навколишніх сіл.  Головне, щоб у таких випадках не було хаосу, а відповідні служби приймали правильні рішення та злагоджено співпрацювали, ліквідовуючи наслідки аварії. Ми продемонстрували високий рівень та правильний темп реагування. Побажаю працівникам, аби всі ми приходили на роботу і поверталися до своїх домівок живими та здоровими і щоб служби швидкого реагування підприємства проводили лише тренувальні заняття».

Перевірка готовності служб швидкого реагування підприємства до ліквідації наслідків аварії вказала і на те, що потрібно вдосконалити у системі цивільного захисту підприємства.

«Це навчання стало іспитом того, наскільки рівненські хіміки  можуть  оперативно й ефективно  спрацювати в екстремальній ситуації, яка може виникнути на виробництві, – каже начальник штабу цивільного захисту ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM  Ігор Паламарчук. – Вміння  правильно реагувати на нештатні ситуації, які можуть трапитися на виробництві, і швидко та оперативно усувати їх шкідливі наслідки  досягається постійними тренуваннями, які ми проводимо згідно з розробленим графіком навчальних тривог та тренувань. Саме на таких заняттях і працівники служб швидкого реагування, і працівники цехів та підрозділів затверджують теоретичні знання напрацюванням та вдосконаленням практичних навичок».

Олександр Ярмушко

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ДМИТРО ФІРТАШ: БІЗНЕС ПОВИНЕН ПІДСТАВИТИ ДЕРЖАВІ ПЛЕЧЕ

бер. 24 2014

Голова Федерації роботодавців України, голова Ради Групи компаній Group DF Дмитро Фірташ у ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ НАВЧИВ КАДРОВИЙ РЕЗЕРВ ...

квіт. 03 2015

У навчальному центрі ПАТ «Рівнеазот» OSCTHEM (об’єднує підприємства азотної хімії GroupDF) відбувся ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРОВОДИТЬ МАСШТАБНЕ ...

лип. 03 2014

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), проводить ...

Детальніше...

КОНКУРС «OSTCHEM ТАНЦЮЄ» ПРОЙШОВ У ГОРЛІВЦІ В ...

жовт. 21 2013

  19 жовтня в Культурно-спортивному центрі «Стирол» OSTCHEM відбувся конкурс-фестиваль ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top