Про те, що наближаються радісні новорічно-різдвяні дні на нашому підприємстві свідчили не лише гарно прибрана лісова красуня та новорічні подарунки, а й масові святкові заходи, що проходили у Палаці культури та спорту «Хімік» наприкінці року та у перші дні року нового.

Як повідомила Інна Матвійчук, художній керівник ПК та С «Хімік» цього разу сезон новорічних заходів розпочався з «Миколаївських вітань» – відвідин Рівненського обласного спеціалізованого будинку дитини та Ясениницького навчально-реабілітаційного центру напередодні Дня святого Миколая. Окрім подарунків, які приготувала дітям адміністрація підприємства, дитяча театральна студія «Арлекіно» палацу культури та спорту «Хімік» підготувала та подарувала дітворі цікаве театралізоване дійство з святим Миколаєм, ангелами та іншими казковими героями.

Для дітей працівників підприємства творчий колектив палацу культури провів 11 новорічних ранків. Дід Мороз та Снігуронька щоразу з’являлися на святі з торбиною повною солодких подарунків, які роздавали тій малечі, яка розповідала вірші та прийшла у новорічних костюмах. Діти охоче брали участь у конкурсах, грали та веселилися. Наприкінці дитячого свята на усіх чекав приємний сюрприз – вистава «Червона шапочка», яку підготували вихованці дитячої театральної студії «Арлекіно.

Пані Інна відзначила, що вперше вдалося роздати запрошення для усіх дітей рівненських хіміків віком до 14 років. – Для того, аби у всіх відвідувачів палацу запанував по-справжньому святковий новорічний настрій попіклувалися не лише працівники палацу та його вихованці, а також профспілка підприємства, яка є нашим постійним партнером у організації масових заходів для працівників підприємства. Профспілка повністю профінансувала проведення новорічних ранків, а також посприяла розповсюдженню запрошень, – додала художній керівник.

Святкові заходи у ПК та С «Хімік» впродовж новорічних днів відвідало близько 2 тисяч дітей.

Світлана Доброродова