шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), та Національний університет водного господарства та природокористування (НУВГП) уклали угоду щодо підготовки кадрів.  

Згідно з документом, університет готуватиме студентів на реформованій кафедрі обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів та технологій неорганічних речовин для роботи на підприємстві.

Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Михайло Заблуда зазначив, що співпраця з навчальними закладами є головним сегментом комплексного підходу до підготовки кадрів на підприємстві. «Наше підприємство комплексно підходить до вирішення кадрового питання. Ми сприяємо талановитим  школярам та студентам, які всерйоз захоплюються хімією; у тісній співпраці з навчальними закладами обираємо й готуємо молодих спеціалістів (забезпечуємо професійне теоретичне та практичне навчання) та сприяємо професійному зростанню наших працівників. Такий підхід не лише закриває питання дефіциту кадрів, а й залучає на підприємство ініціативних, креативних, енергійних та готових до амбітних  інноваційних проектів  молодих спеціалістів», – каже Михайло Заблуда.

Окрім НУВГП, ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM системно співпрацює з іншими навчальними закладами різного рівня акредитації, які готують працівників, затребуваних на виробництві хімічної галузі. Серед них: НТУУ  «Київський політехнічний інститут», Національний університет «Львівська політехніка», Український державний хіміко-технологічний університет, Луцький національний технічний університет, Вінницький національний технічний університет, Національний транспортний університет, Технічний коледж НУВГП, Дніпродзержинськй технологічний коледж.

Окрім навчання студентів за 13-ма спеціальностями, співпраця підприємства з навчальними закладами передбачає проходження виробничої практики студентів на проммайданчику ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM і ознайомлення з хімічним виробництвом через екскурсії для студентів та викладачів коледжів й університетів.

У рамках комплексного підходу до формування кадрів на підприємстві кадрова служба  лише за 2013 рік провела зустрічі з студентами трьох основних вишів та середньо-спеціальних навчальних закладів. Проммайданчик «Рівнеазоту» з екскурсіями відвідало близько 30 студентів з НУВГП. У 2013 році на підприємстві пройшли виробничу практику230 студентів з 23 навчальних закладів; працевлаштовано 47 молодих працівників з вищою освітою та 68 випускників професійно-технічних закладів».

У 2011-2013 роках було організовано навчання 36 працівників в Дніпродзержинському технологічному коледжі за спеціальністю «хімічна технологія неорганічних речовин». За кошти підприємства 29 працівників навчається у профільних вишах.

У 2013 році з числа працівників підприємства було відібрано 16 кандидатів (з вищою непрофільною освітою), які за кошт підприємства навчаються у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» за спеціальністю «хімічна технологія неорганічних речовин».

«Нашою метою є не лише залучення молодих талановитих хіміків на наші підприємства, а й спорядження їх необхідними знаннями та навиками. Для цього ми витрачаємо ресурси. Результатом таких інвестицій має бути залучення до роботи на наших підприємствах кращих студентів, які гарно знають хімію. Нам сьогодні не вистачає не просто рядових спеціалістів-виконавців, а й тих менеджерів середньої ланки, які вміють ринково мислити. Нова генерація талановитих хіміків дозволить компанії ще краще використовувати передові розробки науки у практичній діяльності наших підприємств», – каже генеральний директор OSTCHEM Олександр Халін.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

Протокол відкритого обговорення (слухання) проєкту ...

груд. 16 2021

                 Протокол відкритого обговорення ...

Детальніше...

«КАБІНЕТ МІНІСТРІВ ВЕДЕ АНТИУКРАЇНСЬКУ ПОЛІТИКУ, А ...

лип. 15 2015

  За час роботи нинішнього уряду зовнішній борг України зріс у три рази – до 1,4 трильйона ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ УДОСКОНАЛЮЄ ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ...

лип. 02 2015

У рамках кампанії капітальних ремонтів,ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...

ЗА СПРИЯННЯ ХОЛДИНГУ OSTCHEM У РІВНОМУ ВІДБУВСЯ ДРУГИЙ ...

груд. 17 2014

Наприкінці листопада у Рівному пройшов осінній регіональний форум у рамках проекту «Чотири сезони». ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top