шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Нещодавно ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), модернізувало систему контролю за відвантаженням готової продукції. Інновації були реалізовані у цеху складних мінеральних добрив (виробництво вапняково-аміачної селітри) та цеху аміачної селітри  (виробництво вапняково-аміачної селітри).

 

У рамках модернізації процесів відвантаження готової продукції, на виробництві аміачної та вапняково-аміачної селітри було влаштовано сучасну систему контролю за відвантаженням продукції. Близько 140 тисяч гривень витратило ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM на вдосконалення цієї системи.

Ця система була розроблена службою безпеки підприємства спільно з департаментом комп’ютерних технологій. Полягає вона у супроводі контрагента на етапах оформлення документів, оплати вантажу, завантажування, тарування та зважування залізничних вагонів.ЇЇ сегментами є відео контроль руху транспорту та фронтів навантаження і програмний контроль проходження клієнтом етапів оформлення відвантаження продукції ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM.

«Ця унікальна система контролю за відвантаженням готової продукції, створена працівниками нашого підприємства на основі програми 1:С-Підприємство. Її функціональність забезпечує повний контроль над залізничним вагоном, який потрапляє на територію підприємства. Ми контролюємо його, починаючи з автоматичного зчитування  номеру вагону (при заїзді на підприємство) і закінчуючи його виїздом за територію «Рівнеазоту», – розповідає заступник директора департаменту з режиму та безпеки Олег Парфенюк.

Відтепер завдяки системі контролю служба безпеки підприємства, дирекція з комерційних питань та начальник структурного підрозділу можуть здійснювати контроль та координацію відвантаження готової продукції з свого робочого місця, спостерігаючи за процесом на моніторі комп’ютера.

«Ми добре розуміємо, що конкурентоздатність та якість нашої продукції у майбутньому залежить від того, наскільки ми оновили та модернізували виробництво зараз. Через те, ми намагаємося йти у ногу з часом та при найменшій нагоді, впроваджуємо сучасні інноваційні проекти на проммайданчику нашого підприємства.

Ми вкладаємо кошти не лише у глобальні сучасні проекти з модернізації виробництва, а й у невеликі інновації які сприяють покращенню виробництва та дають економічний ефект», – каже голова правління підприємства Михайло Заблуда.

Впроваджена інновація покликана покращити взаємодію підрозділів, залучених у відвантаженні продукції та веденні контролю за виробничими процесами на фронтах навантаження мінеральних добрив. Також впроваджена система економитиме час керівників цехів, що слугуватиме  підвищенню продуктивності праці.

Ця сучасна система контролінгу зведе до мінімуму можливі помилки персоналу при навантажувальних роботах, що у свою чергу покращить якість обслуговування клієнтів. А це сприятиме утвердженню та покращенню позитивної репутації підприємства серед вітчизняних та іноземних партнерів.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

OSTCHEM ЗАБЕЗПЕЧИТЬ МІНЕРАЛЬНИМИ ДОБРИВАМИ УКРАЇНСЬКИЙ ...

лип. 08 2014

Холдинг OSTCHEM, який об’єднує підприємства азотної хімії Group DF, повністю забезпечить потреби ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ДБАЄ ПРО СПОЖИВАЧІВ СВОЄЇ ...

жовт. 16 2014

Покращення фасування мінеральних добрив є одним із кроків досягнення найвищого рівня якості ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ПРИВІТАВ ДІТЕЙ РІВНЕНСЬКОГО БУДИНКУ ...

груд. 24 2013

Упродовж останніх десяти років гарною традицією є візити з подарунками представників ПАТ ...

Детальніше...

КОМАНДА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ОЧОЛИЛА МІСЬКИЙ ...

квіт. 03 2015

Після другого етапу спортивних змагань у рамках міської спартакіади, команда ПАТ «Рівнеазот» ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top