ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) допомогло підготувати до початку навчання рівненський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) комбінованого типу № 39 «Казка». Близько 6 тисяч гривень цьогоріч витратило підприємство на оновлення цього дитячого садка.

Турбуючись про дошкільний навчальний заклад (ДНЗ) № 39, «Рівнеазот» OSTCHEM втілює в життя соціальні ініціативи Group DF «Збережи своє місто».

− Ось уже протягом десяти років «Рівнеазот» дбає про підшефну установу – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) комбінованого типу № 39, − розповідає директор департаменту з соціальних питань  ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Василь Члек. – Якою б складною не виявилася фінансова ситуація в країні, підприємство виконує взяті на себе соціальні ініціативи. Для нас важливо, аби наші підопічні якнайменше відчували на собі наслідки коливань, що відбуваються у суспільстві. Створення належних умов, впевненість у завтрашньому дні, підтримка − ось ті ключові позиції, які ми прагнемо виконати за будь-яких умов у відносинах з нашими підшефними.

Щороку ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM допомагає 39-му рівненському дитячому садку як фінансово, так і практичними справами.

− Працівники «Рівнеазоту» проводять перевірку стану вогнегасників, здійснюють заміри опору ізоляції електрообладнання у навчальному закладі, обслуговують наші пральні машини, забезпечують дитячі ігрові майданчики піском − розповідає завідувач дошкільного навчального закладу комбінованого типу № 39 Любов Кушнір. – Для нас виконання цих робіт вже є суттєвою допомогою, адже виклик працівників спецслужби вимагає додаткових коштів. Окрім того щороку з нагоди Дня захисту дітей профспілковий комітет «Рівнеазоту» надає фінансову допомогу садочку для вдосконалення матеріальної бази закладу».

Допомагаючи підготувати ДНЗ «Казка» до початку нового навчального року, ремонтні служби підприємства здійснили монтаж кранів для труб системи теплопостачання в підвальному приміщенні закладу, оновили радіатори опалення, замінили вентилі подачі води та дефектні частини трубопроводів, розібрали сталеві повітроводи, виготовили окремі елементи металоконструкцій різного призначення, провели електрозварювальні роботи для закріплення сітки загорожі по всьому периметру території закладу.