шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM отримало відзнаку «100 кращих товарів України» за випуск  вапняково-аміачної селітри. Підприємство взяло участь у Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» та стало найкращим у номінації «Товари виробничо-технічного призначення».

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF), не вперше бере участь у державному конкурсі «100 кращих товарів України» і завжди завойовує найпочесніші нагороди.

Цьогоріч підприємство підтвердило свій статус кращого підприємства та вчергове отримало високу оцінку якості своєї продукції. Про це промовисто свідчать отримані відзнаки на регіональному та загальнодержавному етапі всеукраїнського конкурсу якості. 

Зокрема на початку березня у Рівненській обласній державній адміністрації відбулось нагородження 53 найкращих підприємств Рівненщини, які здобули таке почесне звання за результатами регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції(товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України».

«Рівнеазот» OSTCHEM впевнено переміг у номінації «Товари виробничо-технічного призначення» з поміж великих підприємств під час регіонального етапу.

Нагороди вручав голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков, голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов та заступник генерального директора ДП «Рівнестандартметрологія» Максим Калєніков. Відкриваючи церемонію нагородження, Віталій Чугунніков зазначив: «Мені приємно, що багато підприємців з Рівненщини беруть участь у цьому конкурсі. Висловлюю щиру подяку усім учасникам. Усім тим, хто сьогодні воює на економічному фронті. Адже нині підприємці знаходять можливість для того, аби вижити і зберегти країну, а разом – надію людей на те, що ми станемо у майбутньому великою європейською країною».

Визнання продукції ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM однією з кращих на державному конкурсі якості є престижним визнанням високих здобутків підприємства, та свідчить про його прагнення підвищувати конкурентоспроможність власної продукції як на внутрішньому, так і на міжнародному споживчому ринку.

ДОВІДКА:

Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» проводиться в Україні з 2002 року під патронатом Президента та Уряду України.  Конкурс проходить у два етапи – спершу на регіональному рівні, а потім кожна область представляє свої підприємства на загальнодержавному етапі. Його мета – об'єднання зусиль, спрямованих на поліпшення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, сприяння впровадженню на підприємствах України сучасних методів управління якістю та задоволенню потреб і очікувань споживачів. Організатором Конкурсу є Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

 

Вапняково-аміачна селітра (ВАС) – унікальне добриво, яке не має аналогів в Україні. Цінність цього добрива в тому, що воно має нейтральну реакцію і при систематичному внесені в ґрунт  не підкислює його. Нейтральна реакція середовища в зоні основного знаходження кореневої системи рослин дозволяє на 20-30 % повніше використовувати азот, що міститься в добривах. Для рослин також дуже важливо, що в зоні внесення вапняково-аміачної селітри знаходяться необхідні для їх росту та розвитку кальцій та магній. Карбонати кальцію та магнію, які входять в склад  ВАС, зумовлюють підвищену ефективність цього добрива на кислих ґрунтах, а також на ґрунтах легкого гранулометричного складу (піщаних та супіщаних) і солончакових. До всіх переваг цього добрива треба додати і те, що воно вибухобезпечне.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ПРОВОДИТЬ ПОГЛИБЛЕНЕ ФАХОВЕ ...

вер. 04 2015

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...

Пускові роботи на «Рівнезоті» пройшли успішно. ...

жовт. 13 2015

  Про те, як підприємство відновило виробництво продукції розповідає Володимир ...

Детальніше...

ВИСОКИЙ ПРОФЕСІОНАЛІЗМ - ЗАПОРУКА КАР’ЄРНОГО УСПІХУ

жовт. 10 2013

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTHCEM (об’єднує підприємства азотної хімії GroupDF) на ...

Детальніше...

КОНКУРС «OSTCHEM ТАНЦЮЄ» ПРОЙШОВ У ГОРЛІВЦІ В ...

жовт. 21 2013

  19 жовтня в Культурно-спортивному центрі «Стирол» OSTCHEM відбувся конкурс-фестиваль ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top