шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

На ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), триває кампанія капітальних ремонтів. У цеху неконцентрованої азотної кислоти (НАК), завдяки якісному та своєчасному проведенню капітальних ремонтів, вдалося збільшити продуктивність та економічні показники, а також зменшити витрати сировини, енергоресурсів та потужностей підприємства. Завдяки проведеним капремонтам 8 агрегатів НАК вчасно та у достатній кількості забезпечуватимуть цех аміачної селітри сировиною.

231

Монтаж решіткового настилу у відділенні турбокомпресії на агрегатах №5 та 6 у цеху НАК

На ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM триває масштабна кампанія капітальних ремонтів. У цеху НАК, капремонти, на відміну від інших цехів підприємства, проходять протягом усього року. Така особливість зумовлена наявністю в цеху НАК 8-ми агрегатів, ремонтні роботи на кожному з яких можна проводити без зупинки усього виробництва. Так, з початку року здійснено ремонт трьох агрегатів – №6,7,8. Проектна потужність кожного з агрегатів становить 120 тис. тонн неконцентрованої азотної кислоти у рік.

«Щоб отримати ці 120 тисяч тонн протягом року, нам необхідно періодично проводити капітальний ремонт на кожному агрегаті. Решта сім агрегатів цілком здатні забезпечити цех аміачної селітри сировиною. Результатом капремонту є зменшення кількості позапланових зупинок, адже кожна така зупинка – це втрати сировини, енергоресурсів та потужностей підприємства. Ми зацікавлені, аби ремонт проводився вчасно, у повному об’ємі, що дасть змогу цеху виконувати поставлені завдання, давати відповідно до регламенту той об’єм кислоти, який вимагається з кожного агрегату», – каже Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Михайло Заблуда.

Капітальний ремонт агрегатів цеху НАК передбачає ремонт, діагностичне обстеження, опресовки та випробування. Завдяки капітальним ремонтам, у порівнянні з І-им кварталом минулого року, в цеху НАК майже на 40% зменшилася кількість позапланових зупинок. Із підвищенням рівня навантаження та продуктивності агрегати стали працювати значно ефективніше, Так, якщо взяти показники агрегату №8 у 2014 році, то він працював на навантаженні 6200 м3/год та виробляв у середньому 14,8 тонн кислоти за годину. Якщо взяти аналогічний період у 2015 році, то після проведення капітальних ремонтів агрегат № 8 працював вже з навантаженням 6,5 тис. та в середньому виробляв 15,1 тонн кислоти за годину.

251

 Заміна компенсаційних кабелів на ПТ-ЗМ у цеху НАК

Після проведення якісного капітального ремонту у цеху НАК змогли збільшити такі показники, як ступінь конверсії та ступінь абсорбції. Якщо у 2014 році у І-му кварталі у середньому конверсія на агрегаті складала 90,9, то у 2015 році – 92,8. Витратні коефіцієнти основної сировини аміаку та природного газу – зменшилися приблизно на 6-8% у порівнянні з тим самим періодом 2014 року.

У капітальних ремонтах цеху НАК в основну задіяні такі ремонтні служби ПАТ «Рівнеазот», як управління ремонтно-монтажних робіт, відділ діагностики та контролю, ремонтно-будівельний цех та персонал цеху. До кінця року заплановано здійснити ремонт ще трьох агрегатів – № 2,3,4.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТАМИ ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА OSTCHEM ...

груд. 30 2016

 

Детальніше...

ПОНАД 1,7 МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ ІНВЕСТУВАВ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ...

лист. 24 2015

  На ПАТ "Рівнеазот", яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ ТАЛАНОВИТИХ ...

квіт. 10 2014

Нещодавно ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії ...

Детальніше...

БЛИЗЬКО 13 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ВИТРАТИЛО ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ...

лют. 09 2015

У 2014 році ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top