шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

ПАТ «Рівнеазот», яке входить в OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії GroupDF), повністю завершило модернізацію цеху амміаку і запустило його роботу. Капремонт і перевід агрегатів на розподілену систему управління обійшовся підприємству в 43,18 млн грн.

Про це заявив Михайло Заблуда, Голова правління ПАТ «Рівнеазот». «Ремонт завершився, у ході модернізації цеху були повністю переведені на так звану «розподілену систему управління» три основних агрегати, що працюють у цеху. Йдеться про агрегат ПСГ-1, який відповідає за підготовку синтез-газу, і два агрегати СА- і СА-2, які відповідають безпосередньо за синтез аміаку. Це означає впровадження найсучасніших систем управління всіма виробничими процесами» – сказав Михайло Заблуда, Голова правління ПАТ«Рівнеазот».

«Управління технологічними процесами відбувається зі специальної автоматизованої робочої станції оператора. Робоча та мікропроцесорна техніка дозволяє проводити пускові операції, забезпечує автоматичне ведення всіх технологічних режимів і процесів, забезпечує захисні блокування при будь-яких відхиленнях від норм. Одним словом, весь процес виробництва знаходиться під повним контролем, – розказав Володимир Коваленко, головний інженер підприємства.

Нагадаємо, раніше в цьому ж цеху на розподілену систему управління були переведені інші агрегати – ПСГ- 3 (відповідає за підготовку синтез- газу) та СА -3 (синтез- аміаку). Таким чином, цех аміаку-2 був повністю модернізований.

«Перевід усіх агрегатів на розподілену систему управління дозволить поліпшити стабільність роботи підприємства, так як будуть істотно зменшені виробничі ризики», – пояснює Олександр Халін, генеральний директор OSTCHEM. – Тепер весь виробничий процес підготовки синтез-газу та виробництва аміаку в цеху амміку-2 повністю автоматизований. Це забезпечує більш надійне і найголовніше безпечне виробництво. Надійна робота цеху аміаку дуже важлива для роботи інших цехів підприємства, оскільки аміак є сировиною для виробництва інших видів мінеральних добрив. З одного боку, ми отримуємо безперервність і стабільність виробництва. А з іншого, за рахунок того, що хімічні реакції йдуть в оптимальному режимі, ми отримаємо на виході зниження собівартості готової продукції».

Виробництво добрив на підприємстві складається з трьох основних етапів: виробництво аміаку, виробництво неконцентрованої азотної кислоти і виробництво мінеральних добрив (аміачна селітра і вапняково-аміачна селітра).

Модернізація виробництва аміаку є одним з інвестиційних проектів 2013 року, затверджених акціонерами на 2013 рік.

 

Олександр Ярмушко

[] -
раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

Пам’яті ОЛЕКСАНДРА ВАСИЛЬОВИЧА ШУКЛІНА

груд. 18 2013

2 грудня 2013, на 71 році пішов з життя дивовижний, світлий чоловік, один із старійшин хімічної ...

Детальніше...

КОНКУРС «OSTCHEM ТАНЦЮЄ» ПРОЙШОВ У ГОРЛІВЦІ В ...

жовт. 21 2013

  19 жовтня в Культурно-спортивному центрі «Стирол» OSTCHEM відбувся конкурс-фестиваль ...

Детальніше...

«РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM НАРОЩУЄ ВИРОБНИЧІ ПОТУЖНОСТІ ДО ...

вер. 08 2016

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до групи OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної ...

Детальніше...

Обґрунтування щодо розгляду тарифів на послугу з ...

трав. 14 2021

  Основною причиною необхідності перегляду тарифу на централізоване водовідведення на 2021 ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top