шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

ПАТ «Концерн СТИРОЛ», що входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF), відкрив у Горлівці після реконструкції головний концертний майданчик міста - культурно-спортивний комерційний центр «Стирол» OSTCHEM та майдан перед ним вартістю проведених робіт на суму понад 50 млн. гривень.

Відкриття реконструйованого КСКЦ «Стирол» OSTCHEM приурочено до 80-річчя підприємства і проводиться в рамках програми «Збережи своє місто», ініційованої Головою Ради Групи компаній Group DF Дмитром Фірташем. Фінансування проекту здійснило містоутворююче підприємство Горлівки «Концерн Стирол» OSTCHEM, власником якого є Дмитро Фірташ.

«Відремонтований культурно-спортивний центр – це подарунок від «Стиролу» місту та горлівцям, - каже Олександр Халін, Генеральний директор OSTCHEM. Інвестиції в місто це інвестиції для людей. Якщо дбати про людей, то вони будуть відповідати тим же, будуть із задоволенням ходити на роботу і зроблять усе для успіху підприємства», вважає Олександр Халін.

«Палац культури Стирол OSTCHEM стане одним з найкращих концертних майданчиків не тільки Донецької області, а й України. Ми провели не просто капітальний ремонт, а зробили абсолютно новий, сучасний проект. Тепер КСКЦ це – «біла перлина Горлівки», сказав Сергій Павлючук, Голова правління ПАТ «КОНЦЕРН Стирол».

У день відкриття міського Палацу культури право урочисто перерізати червону стрічку було надано Генеральному директору OSTCHEM Олександру Халіну, Голові Правління ПАТ «Концерн Стирол» OSTCHEM Сергію Павлючуку, Секретарю міської ради Юрію Василенку та директору КСКЦ Олександру Стрельцову. Виступаючи на урочистій церемонії, Олександр Халін зазначив, що після проведеної реконструкції КСКЦ по праву можна вважати найкращим в Україні.

Проведено ремонт приміщень площею понад 8 тис. кв. метрів, в оновленому концертному залі, розрахованому на 1100 глядачів, встановлено нові крісла, реконструйовано сцену, замінені всі інженерні комунікації, встановлено нове підсвічування фасаду, підсвічування та підігрів сходинок ганку і тротуарної плитки навколо КСКЦ. Також повністю реконструйовано понад 4,5 тис. кв. метрів площі перед палацом культури. У день відкриття палацу на сцені великого залу виступлять творчі колективи культурно-спортивного комерційного центру «Стирол» OSTCHEM .

Програма «Збережи своє місто» – це соціальні проекти, благодійні ініціативи підприємств Дмитра Фірташа для міст, в яких вони розташовані. Голова Ради директорів Групи компаній Group DF виступає за те, щоб містоутворюючі та великі підприємства допомагали містам, в яких вони розташовані.

Ініціатива Голови Ради Групи компаній Group DF Дмитра Фірташа стала особистим прикладом соціальної відповідальності перед місцевими жителями, до якої головний акціонер «Концерну Стирол» закликає бізнесменів. «Ми повинні взяти відповідальність перед тим містом, тим селищем, де живемо. Хтось купить автобус, хтось відремонтує дорогу або побудує дитячий садок. Якщо ми всі скинемося потрохи, то і ситуація буде змінюватися, і держава буде змінюватися, та й держава по-іншому буде ставитися до нас», стверджує Дмитро Фірташ.

У 2012 році підприємства Групи компаній Дмитра Фірташа Group DF спрямували на соціальні та екологічні проекти близько 500 мільйонів гривень. Майже всі підприємства, в які інвестує Голова Ради директорів Групи компаній Group DF Дмитро Фірташ, є або містоутворюючими, або формують значні частки міських бюджетів тих населених пунктів, в яких вони розташовані.

Соціальні ініціативи підприємств Дмитра Фірташа для міст, в яких вони розташовані, це благодійні проекти для понад 1 мільйона українців.

Павло Бриков,
прес-центр ПАТ «Концерн Стирол»

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ДОЛУЧИЛОСЯ ДО ВОЛОНТЕРСЬКОГО ...

лист. 10 2014

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM підтримало волонтерський рух студентів-механіків Національного університету ...

Детальніше...

OSTCHEM ВИВЧАЄ НОВІТНІ СВІТОВІ РЕМОНТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ...

квіт. 30 2015

Нещодавно на ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group ...

Детальніше...

«ВЧАСНО ТА У ДОСТАТНІЙ КІЛЬКОСТІ» – ДЕВІЗ УСПІШНОЇ ...

січ. 20 2014

Відділ матеріально-технічного постачання (ВМТП) ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM виконує надважливі функції ...

Детальніше...

ПОНАД 160 ПРАЦІВНИКІВ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ВЗЯЛИ ...

січ. 29 2014

Понад 160 працівників ПАТ «Рівнеазот», яке входить в холдинг OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top