шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF),запустило новий агрегат з виробництва неконцентрованої азотної кислоти (НАК). Здача цього об’єкту в експлуатацію дозволить істотно знизити виробничі ризики на підприємстві, надасть додаткову можливість збільшувати запаси сировини, нарощувати обсяги виробництва.

У технічне переоснащення та монтаж нового агрегату з виробництва неконцентрованої азотної кислоти (НАК) в ПАТ «Рівнеазот» холдинг OSTCHEM інвестував близько 98 млн гривень. Введенню в експлуатацію нового агрегату передували масштабні інноваційні  роботи з його технічного переоснащення. Проектна потужність агрегату – 120 тис. тонн неконцентрованої азотної кислоти на рік.

«Реалізація нових інвестиційних проектів в хімічній галузі – це серйозний крок зі стабілізації виробництва в Україні. Здача нового об'єкта в експлуатацію – частина загального інвестиційного плану ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM, затвердженого головним акціонером і спрямованого на підвищення ефективності виробництва, зниження собівартості виробленої продукції та підвищення стабільності як підприємства, так і всього холдингу», – розповідає Олександр Халін, Генеральний директор OSTCHEM.

На разі проведені усі необхідні технічні випробування та погодження, об’єкт ввели в експлуатацію.

«Введення нової потужності азотної кислоти дозволить підприємству ще ефективніше завантажити наявні потужності з випуску мінеральних добрив», – коментує Михайло Заблуда, Голова Правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM.

Новий агрегат з виробництва азотної кислоти довелося монтувати з «нуля», оскільки попереднє обладнання було виведено з експлуатації та розібрано на металобрухт.

Нагадаємо, що в 2012 році ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM запустило один з нині діючих агрегатів виробництва неконцентрованої азотної кислоти потужністю 120 тис. тонн на рік. А в 2013 році підприємство збудувало новий склад для неконцентрованої азотної кислоти (НАК) місткістю 4 тис. тонн.

На сьогодні в ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM функціонує вісім агрегатів з виробництва НАК. Загальна проектна потужність становить 960 тисяч тонн неконцентрованої азотної кислоти на рік.

Згідно з інвестиційними планами, у 2014 році холдинг OSTCHEM інвестує у розвиток ПАТ «Рівнеазот»  понад 144 мільйони гривень.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ОТРИМАЛО ВІДЗНАКУ ...

бер. 18 2015

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM отримало відзнаку «100 кращих товарів України» за випуск  ...

Детальніше...

На нашому підприємстві втілено нові інвестиційні ...

черв. 12 2012

ВІДКРИВАЮТЬСЯ НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ 8 червня на нашому підприємстві втілено нові інвестиційні проекти: ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ОРГАНІЗУВАЛО ТВОРЧЕ ДОЗВІЛЛЯ ...

вер. 24 2015

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...

ТЕЛЕКАНАЛ EURONEWS ВЗЯВ ІНТЕРВ'Ю У ДМИТРА ФІРТАША

бер. 03 2015

Відверта бесіда про місце Україниу геополітиці, про стан українськоїекономіки, реформи і ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top