шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

У 2014 році ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), вклало в проекти соціальної корпоративної відповідальності близько 13 мільйонів гривень. Підприємство на постійній основі займається благодійною діяльністю, продовжує активно підтримувати соціальну сферу та надавати допомогу тим, хто її найбільше потребує.

 

 

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM щороку вкладає мільйони гривень у  соціальні проекти. Втілення проектів соціальної корпоративної відповідальності на підприємстві проходить у відповідності з соціальною політикою холдингу OSTCHEM.

 

«Плануючи роботу соціального департаменту у 2014 році, ми заклали близько 5 мільйонів гривень у план витрат на соціальні проекти, а витратили близько 13 мільйонів. Соціальна сфера завжди потребувала і потребуватиме значних коштів. Незважаючи на складну економічну ситуацію в Україні, ми сподіваємося, що і в майбутньому ми матимемо можливість допомагати тим, хто гостро потребує нашої підтримки», – говорить Михайло Заблуда, Голова Правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM.

 

У 2014 році ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM виділило понад 9,59 млн. грн благодійної допомоги  для близько 60 установ та організацій. Ця допомога була надана дошкільним навчальним закладам та закладам загальної середньої освіти, лікувальним та державним закладам, громадським та релігійним організаціям, закладам культури та спортивним клубам.

Надаючи матеріальну допомогу різним закладам та організаціям, особливу увагу підприємство приділяє своїм працівникам. Так, соціальна підтримка працівників «Рівнеазоту» у 2014 році склала понад 3,38 млн грн.

 

Працівники ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM у минулому році отримували матеріальну допомогу при народженні дитини, призові на військову службу, на лікування, і т.д. Грошову підтримку відчули  багатодітні сім’ї та ті працівники, які потребували вартісного лікування. Окрім того, у рамках соціальної корпоративної відповідальності, «Рівнеазот» OSTCHEM компенсовував для своїх працівників вартість оздоровчих путівок та протезування зубів. Також підприємство виділяло кошти для працівників підприємства та непрацюючих пенсіонерів і до професійних та державних свят. Допомогу отримали  жінки до  Міжнародного жіночого дня та ветерани до Дня Перемоги.

 

«У 2014 році ми ще більше дбали про оздоровлення працівників, на це ми витратили понад 205 тисяч грн. Додатково матеріальна допомога на оздоровлення дітей працівників у 2014 році склала понад 395 тисяч гривень, а допомога багатодітним сім’ям понад 448 тисяч гривень», – коментує директор департаменту з соціальних питань ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Василь Члек.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ОБЕРЕЖЕНО ФЕЙК!!!

лип. 23 2021

Шановні колеги!   В Інтернеті з'явилися публікації, в яких журналісти пов'язують появу ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРОЙШЛИ НАВЧАННЯ З ...

лист. 03 2016

  1 листопада на ПАТ «Рівнеазот»  OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) ...

Детальніше...

ПАТ«РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM Інвестиції-не марні.

черв. 18 2012

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM є головним постачальником азотних добрив українським аграріям у Західних ...

Детальніше...

ЗИМА НЕ ЗАСТАНЕ ЗНЕНАЦЬКА

груд. 18 2013

Осінньо-зимовий період вимагає від кожного з нас певної підготовки, оскільки  підтримувати ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top