шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) у 2015 році витратить понад 1,3 мільйона гривень на функціонування навчального центру. Цьогоріч фахівці навчального центру (НЦ) планують допомогти отримати та поповнити фахові знання близько двом тисячам працівників підприємства. Новий навчальний рік обіцяє бути насиченим як для працівників начального центру, так і для його слухачів.

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM, запланувало витратити на підвищення фахових знань своїх працівників понад 1,3 млн грн. Зокрема понад 287 тис. грн буде витрачено на послуги з обовязкової перепідготовки персоналу, понад 280 тис. грн – на послуги з добровільної перепідготовки персоналу. Плата за навчання працівників підприємства в учбових закладах становить понад 292 тисячі гривень, ще 469 тис. грн планується витратити  на участь у семінарах і конференціях.

«Ми не лише ретельно підбираємо професійні кадри для роботи на підприємстві, а й комплексно та систематично сприяємо професійному зростанню наших працівників. У це інвестуємо значні ресурси. Високий професіоналізм наших працівників дозволить нам ще краще впроваджувати інновації та використовувати передові розробки науки у практичній діяльності нашого підприємства», – зазначив Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Михайло Заблуда

У 2015 році навчальний центр ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM планує:

-       здійснювати первинну професійну підготовку та перепідготовку  робітників, підвищувати кваліфікацію працюючих (підвищення кваліфікації на виробничо-технічних курсах та на курсах цільового призначення);

-       підвищувати кваліфікацію керівників, професіоналів та фахівців (на базі НЦ підприємства, на семінарах та конференціях, в інститутах підвищення кваліфікації та інших навчальних закладах).

Зараз у НЦ проходить навчання з технології розгонки водного аміаку для працівників цеху Ак-3. У цеху Ак-3 відбуваються практичні заняття з пуску, обслуговування та роботи установки з розгонки аміачної води.

З початку року у НЦ центрі створено консультаційну групу. Її основним завданням є допомога працівникам підприємства в усуненні прогалин у знаннях, озвучених на селекторних нарадах. Наразі складено графік проведення консультацій з питань охорони праці та правил проведення робіт підвищеної небезпеки.

Нововведеннями 2015 року є також проведення спеціальних навчань інженерно-технічного персоналу (ІТП). Якщо раніше до спецнавчань були залучені лише робітники, то тепер у НЦ їх проводитимуть і для ІТП.  У минулому році спільно з викладачами Національного університету водного господарства та природокористування у центрі відбувся семінар з управління персоналом для групи кадрового резерву підприємства. У цьому навчальному році для проведення таких семінарів для керівників середньої ланки тут залучатимуть лише фахівців «Рівнеазоту». 

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

КОМАНДА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ОЧОЛИЛА МІСЬКИЙ ...

квіт. 03 2015

Після другого етапу спортивних змагань у рамках міської спартакіади, команда ПАТ «Рівнеазот» ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» відремонтувало дорогу для 4,5 тисяч ...

бер. 25 2013

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ВІДРЕМОНТУВАЛО ДОРОГУ ДЛЯ 4,5 ТИСЯЧ СВОЇХ СПІВРОБІТНИКІВ І ЖИТЕЛІВ ОБЛАСТІ ...

Детальніше...

Пускові роботи на «Рівнезоті» пройшли успішно. ...

жовт. 13 2015

  Про те, як підприємство відновило виробництво продукції розповідає Володимир ...

Детальніше...

ОБЕРЕЖЕНО ФЕЙК!!!

лип. 23 2021

Шановні колеги!   В Інтернеті з'явилися публікації, в яких журналісти пов'язують появу ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top