Адміністрація та профспілковий комітет ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), організовує оздоровлення працівників підприємства та їхніх дітей під час літніх канікул. Зокрема, малеча рівненських хіміків отримає путівки у Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Агатівка», а працівники матимуть змогу відпочити на березі Чорного моря і в кращих санаторіях Волинської та Вінницької областей.

ПАТ «Рівнеазот» відповідально ставиться до виконання своїх корпоративних зобов’язань і щороку витрачає мільйони гривень на втілення соціальних проектів. Турбота про працівників та їхні родини, зокрема якісна організація літнього відпочинку та оздоровлення рівненських хіміків,  є одним із пріоритетних напрямків діяльності підприємства.

«Ми виконуємо взяті на себе соціальні ініціативи, незважаючи на усі негаразди та проблеми з якими стикаємося у процесі ведення бізнесу. Для кожного з нас важливо, аби наші діти росли здоровими та щасливими і якнайменше відчували на собі наслідки потрясінь, які відбуваються у суспільстві. Через це ми створюємо належні умови для їхнього відпочинку, оздоровлення, інтелектуального та творчого розвитку», – каже Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Михайло Заблуда.

Цьогоріч дітей працівників ПАТ «Рівнеазот» за кошти профспілкового бюджету відправлять до здравниці «Агатівка». Заїзд триватиме із 15 липня по 4 серпня 2016 року. При отриманні путівки батьки оплатять лише 35% від її вартості (1400 грн), решту – 2800 грн  компенсує профспілка підприємства.

«Ми турбуємося про здоров’я наших працівників та їхніх родин, тому щороку укладаємо угоди про оздоровлення з кращими базами відпочинку України. Окрім того ми оплачуємо більшу частину вартості путівок. Цьогоріч,у зв’язку із нестабільною економічною та фінансовою ситуацією нам довелось скоротити частину витрат профспілки, аби належним чином провести сезон оздоровлення», – розповідає Голова первинної профспілкової організації ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Микола Кузнюк.

На відпочинок та оздоровлення працівників та їхніх дітей профспілка підприємства виділить понад півмільйона гривень. Зокрема, на оздоровлення працівників планують витратити близько 374 тис. грн, а дітлахів співробітників оздоровлять на суму 154 тис. грн. Цьогоріч рівненські хіміки матимуть змогу відпочити на березі Чорного моря (пансіонат «Пальміра-Люкс», с. Залізний Порт ) та у кращих базах відпочинку у Волинській (санаторій «Пролісок», с. Грем’яче) та Вінницькій областях (клінічний санаторій «Авангард», м. Немирів). Часткова оплата вартості путівки для працівника становитиме від 20 до 35% від загальної суми.