шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

На сайті Кабінету Міністрів була оприлюднена заява Міністра охорони здоров’я  Максима Степанова щодо можливості надання ліцензії на виготовлення медичного кисню для  ПАТ «Рівнеазот».

У зв’язку з цим, прес-служба ПрАТ «Рівнеазот» повідомляє наступне.

На сьогодні на ПрАТ «Рівнеазот» виготовляється виключно технічний кисень, який є побічним продукт основного виробництва.

Для його використання в медичних цілях, кисень має відповідати низці чітких стандартів та особливих характеристик, визначених МОЗ.

Юридично згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 30.11.2016 №929 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)», для отримання права на поставку кисню медикам,  Державна служба України з лікарських засобів,  а також Державний експертний центр МОЗ мають провести відповідні перевірки якості кисню та видати всі відповідні ліцензії.

За інформацією, отриманою в телефонному режимі від Державної служби України з лікарських засобів, обов’язковою умовою отримання ліцензії для виробництва газоподіб­ного кисню є відповідність якісних показників кисню зрідженого вимогам нормативних до­ку­­ментів і внесення кисню зрідженого до державного реєстру. Якісні показники кисню зрід­женого, що виробляється на ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» не відповідають вимогам до кисню зрід­женого медичного згідно ГОСТ 6331-78.

Лабораторія Цеху вхідного технічного контролю (ЦВТК) не сертифікована для проведення аналітичного контролю ви­роб­ництва лікарських препаратів.

Наголошуємо, що тільки отримання всіх ліценцій та підтвердження якості кисню держрегуляторами дадуть заводу право постачати кисень в медичні заклади Рівненської області. Якщо медична якість кисню підтверджена не буде, підприємство не матиме змоги постачати кисень медикам. Адже будь-яке відхилення від встановлених «медичних» стандартів – це ризик для життя та здоров’я людей.

Підприємство більше 5 місяців докладає максимальних зусиль щоб допомогти мешканцям Рівненської  області в боротьбі з пандемією. Для допомоги рівненчанам вже виділено допомоги на суму більше 1,2 млн. гривень.

ПрАТ «Рівнеазот» входить в холдинг Ostchem, який об’єднує підприємства азотного бізнесу  Group DF.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

На нашому підприємстві втілено нові інвестиційні ...

черв. 12 2012

ВІДКРИВАЮТЬСЯ НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ 8 червня на нашому підприємстві втілено нові інвестиційні проекти: ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРОЙШЛИ НАВЧАННЯ З ...

лист. 03 2016

  1 листопада на ПАТ «Рівнеазот»  OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРОВЕЛО НАВЧАННЯ З ЦИВІЛЬНОГО ...

жовт. 20 2014

Ці навчання були перевіркою готовності до дій сил та засобів підприємства на випадок ...

Детальніше...

ПОНАД 45 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ СПРЯМУВАЛО ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ...

лют. 09 2016

  У 2015 році ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top