шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

Приватне акціонерне товариство  “РІВНЕАЗОТ” повідомляє, що 9 вересня 2021 року об 10:30 год. за адресою: Рівненська область, Рівненський р-н, с. Городок, вул. Штейнгеля барона, буд. 139А, у приміщенні актового залу заводоуправління, відбудеться відкрите обговорення (відкрите слухання) питання розгляду тарифу на послугу з централізованого водовідведення на 2022 рік, відповідно до вимог постанови НКРЕКП № 866 “Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг”.

У зв’язку із запровадженням адаптивного карантину до 1 жовтня 2021 року, спрямованого на запобігання поширенню коронавірусної хвороби  (COVID - 19),  відкрите обговорення буде проведено в режимі онлайн-трансляції, про що завчасно будуть повідомлені всі зацікавлені особи, які у встановлений термін подадуть письмо заявки на участь у відкритому обговоренні.

Зауваження і пропозиції по суті питання, що пропонується до відкритого обговорення (відкритого слухання), надсилаються електронною поштою на адресу ПрАТ “РІВНЕАЗОТ”: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або засобами поштового зв’язку на адресу: Рівненська область, Рівненський р-н, с. Городок, вул. Штейнгеля барона, буд. 139А. Зауваження та пропозиції приймаються з 30.08.2021 по 08.09.2021.

Для реєстрації зауважень та пропозицій просимо зазначати прізвище, ім’я та по батькові особи (для юридичних осіб - повне найменування), що їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотнього зв’язку.

Дата розміщення повідомлення 30.08.2021 р.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

КОМАНДА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПОСІЛА ІІ МІСЦЕ У ...

груд. 18 2013

У Рівному триває загальноміська Спартакіада-2013 під керівництвом управління у справах сім'ї, ...

Детальніше...

За 8 місяців 2020 року «РІВНЕАЗОТ» випустив 540,2 тис ...

вер. 29 2020

  28вересня 2020 року. Рівне. Україна. – За результатами роботи 8 місяців 2020 року, ...

Детальніше...

Повідомлення пресслужби Group DF

жовт. 23 2022

    Сьогодні, 22 жовтня внаслідок ракетної атаки окупантів по об’єктах енергетичної ...

Детальніше...

ОЛЕКСАНДР ХАЛІН, ГЕНЕРАЛЬНИЙ ДИРЕКТОР ХОЛДИНГУ ...

квіт. 18 2014

Чотири виробники азотних добрив: ПАТ «Азот» (Черкаси, Україна), ПАТ «Концерн СТИРОЛ» (Горлівка, ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top