шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

13 жовтня, 2021 року. Рівне. Україна – На ПрАТ «Рівнеазот», що входить в групу підприємств азотного бізнесу GroupDF, в цеху з виробництва неконцентрованої азотної кислоти було проведено капітальний ремонт агрегату №8.

Потужність агрегату – 120 тис. тонн на рік. Модернізація дозволить покращити стабільність та надійність роботи агрегату. В результаті ремонту досягнуте якісне фільтрування повітряно-аміачної суміші від механічних домішок та масла, а також покращено процес охолодження та підвищення ефективності роботи обладнання.

Цех з виробництва неконцентрованої азотної кислоти ПрАТ «Рівнеазот» налічує вісім агрегатів з виробництва НАК. Зараз у роботі – шість агрегатів. Проєктна потужність кожного агрегату – 120 тис. тонн неконцентрованої азотної кислоти на рік. Неконцентрована азотна кислота використовується для виробництва добрив, для травлення металів, органічних барвників, у виробництві сірчаної кислоти за нітрозним методом, для виготовлення целюлозних лаків. Кислота азотнаокислювач в багатьох хімічних процесах.

 

 «Мета модернізації – виконувати виробничу програму по стабільному забезпеченню підприємства азотною кислотою. Випуск азотної кислоти впливає на випуск основної продукції, а саме – необхідних для сільського господарства мінеральних добрив. Низка модернізацій дозволить нашому підприємству й надалі більш стабільно та надійно працювати. Проведення планових капремонтів є вкрай важливим та необхідним. Адже підприємство працює як один організм – всі ланки є взаємопов’язаними», – розповідає Голова Правління ПpAT «Pівнеазот» Михайло Заблуда.

 

У 2020 році капітальні інвестиції в модернізацію підприємства перевищили 84,6 млн грн. Ключовим проєктом стала заміна абсорбенту в системі очистки конвертованого газу цеху аміаку АМ-2, що вплинуло на кінцеве збільшення продукту.

Нагадаємо, що за результатами роботи 2020 року, ПрАТ «Рівнеазот», що входить в групу підприємств азотного бізнесу Group DF, випустив 1,81 млн тонн продукції. Зокрема, підприємством минулого року було вироблено: 47,165 тис. тонн аміаку водного технічного, 567,615 тис. тонн аміачної селітри, 7,418 тис. тонн аміачної селітри (у вигляді плаву), 214,732 тис. тонн ВАС (вапняково-аміачної селітри). Підприємство також виробило 379,438 тис. тонн технічного аміаку, 588,9 тис. тонн неконцентрованої азотної кислоти, 145,2 тонн азоту рідкого.

 

ПрАТ «Рівнеазот» – одне з найбільших українських хімічних підприємств в Західній Україні, яке з 2011 р.

входить в азотний холдингOstchem («Сєвєродонецьке об’єднання Азот», Черкаський «Азот» і «Рівнеазот») бізнесу GroupDF.

Основний напрямок діяльності підприємствавиробництво мінеральних азотних добрив. Також підприємство виробляє кисень технічний, рідку вуглекислоту та сухий лід.

Підприємство включає в себе цехи по виробництву: аміаку А-2 (проєктна потужність 1200 т/добу); аміаку водного технічного А-1 (проєктна потужність 1410 т/добу); азотної кислоти неконцентрованої НАК (проєктна потужність 2520 т/добу); аміачної селітри АС (проєктна потужність 1560 т/добу); вапняково-аміачної селітри СМД (проєктна потужність 1200 т/добу), діоксиду вуглецю скрапленого А-1 (проєктна потужність 18 т/добу); діоксиду вуглецю твердого А-1 (проєктна потужність 9 т/добу); азоту рідкого А-1 (проєктна потужність 1,08 т/добу); кисню технічного А-1 (проєктна потужність 3 т/добу).

GroupDF– диверсифікована міжнародна група компаній, бізнес якої представлений у ряді країн Європи та Азії. Зокрема, GroupDF– один з найбільших на території Східної Європи інвесторів у газорозподільчу, хімічну, титанову та портову галузі. Група також розвиває бізнеси у сферах сільського господарства, медіа. Засновник та власник GroupDFвідомий український бізнесменДмитро Фірташ.

Контакти преслужби:
Т +38
044538 0320 ext. 608 |  M  +380 67 24 34 900 |
EЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;

Сторінка GroupDF в Facebook

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

"Велике будівництво" на український лад...

черв. 30 2021

      По всій Україні триває "Велике будівництво". Влада бадьоро хлопає в долоні, ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ЗБІЛЬШИЛО ОБСЯГИ ВИРОБНИЦТВА ...

квіт. 09 2015

За три місяці 2015 року ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства ...

Детальніше...

ПОНАД 2,5 МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ ВИТРАТИТЬ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ...

трав. 12 2014

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), розпочав ...

Детальніше...

У ПЕРШОМУ КВАРТАЛІ 2021 РОКУ«РІВНЕАЗОТ» ВИРОБИВ 280,6 ...

квіт. 15 2021

  15 квітня 2021року. Рівне. Україна – У першому кварталі 2021 року ПрАТ ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top