шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF), модернізувало блок розділення повітря у цеху аміаку-1. На капремонт та модернізацію блоку розділення повітря цеху аміаку-1 підприємство витратило понад 2,3 млн грн.

Робота блоку розділення повітря  полягає у розділенні повітря та виділенні з нього методом стискування та охолодження азоту (рідкого та газоподібного) і технічного кисню. Газоподібний азот використовується на підприємстві для продувки апаратів та трубопроводів під час підготовки їх до ремонту, а також для забезпечення безпечного зберігання продуктів органічного виробництва. Рідкий азот використовується на підприємстві як охолоджувач. Отриманий у результаті розділення повітря кисень використовується на виробництві, і є продукцією  (як і рідкий азот), яку підприємство продає споживачам.

«Ми запланували та провели цілий комплекс робіт з технічного обстеження та модернізації блоку розділення повітря. Ретельне обстеження обладнання, висока організація ремонтів, високоякісне виконання робіт дали свій результат. Чітка та ефективна робота блоку після його запуску свідчить про те, що капіталовкладення були зроблені правильно», – розповідає Михайло Заблуда, Голова правління ПАТ «Рівнеазот».

До виконання робіт були залучені як працівники ремонтних служб підприємства (основні ремонтні роботи), так і підрядні організації (обстеження методом акустичної емісії).

«У рамках модернізації блоку розділення повітря ми оновили ізоляційне наповнення блоку, яким є перліт (гірська порода вулканічного походження). Для цього відремонтували вакуумну установку для відкачування перліту та провели відкачування і відновлення ізоляційного матеріалу. Після обстеження агрегатів методом акустичної емісії провели ремонт обладнання блоку (близько 30 одиниць), замінили контрольно-вимірювальні прилади й автоматику, відремонтували арматуру, оновили трубопроводи», – розповів Віктор Паламарчук, начальник цеху аміаку-1.

 Згідно з діючими нормами, такі роботи мають проводитися раз на вісім років.

«Ремонту та модернізації обладнання на хімічному підприємстві приділяється особлива увага, адже вони покликані забезпечити безперебійну роботу та безпечну експлуатацію обладнання підрозділів. Від цього залежить функціонування всього підприємства та випуск мінеральних добрив для задоволення потреб сільського господарства. Тому подібні інвестиції не лише доцільні, а й необхідні», – зазначивОлександр Халін, Генеральний директор холдингу OSTСHEM.

Олександр Ярмушко

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» ПЕРЕДАВ ОБЛАДНАННЯ НА 800 ТИС ГРН. ...

жовт. 02 2023

  2жовтня, 2023 року. Рівне. Україна – ПрАТ «Рівнеазот», який входить до азотного холдингу ...

Детальніше...

НА «РІВНЕАЗОТІ» ЗАВЕРШЕНО МОДЕРНІЗАЦІЮ В ЦЕХУ ...

жовт. 13 2021

  13 жовтня, 2021 року. Рівне. Україна – На ПрАТ «Рівнеазот», що входить в групу підприємств ...

Детальніше...

БЛИЗЬКО 300 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ВИТРАТИЛО ПАТ «РІВНЕАЗОТ» У ...

січ. 24 2014

Близько 300 тисяч гривень ПАТ «Рівнеазот», яке входить у холдинг OSTCHEM (об’єднує азотні ...

Детальніше...

Пам’яті ОЛЕКСАНДРА ВАСИЛЬОВИЧА ШУКЛІНА

груд. 18 2013

2 грудня 2013, на 71 році пішов з життя дивовижний, світлий чоловік, один із старійшин хімічної ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top