шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.


ПАТ «Рівнеазот»
, яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) взяло участь у нараді чотирьох підприємств OSTCHEM за участі власника GroupDF Дмитра Фірташа. Нарада проходила у вигляді телемосту. В он-лайн нараді прийняли участь понад тисячу співробітників холдингу OSTCHEM.

 

Близько п’ятисот працівників ПАТ «Рівнеазот»  OSTCHEM були присутніми на виробничо-технологічній нараді. Зважаючи на непереборні обставини, які склалися в Україні, ця нарада проходила у форматі телемосту. Завдяки супутниковому зв’язку одразу чотири підприємства змогли обговорити з власником GroupDF  Дмитром Фірташем стан виробництва на підприємствах, виконання соціальних програм, політичну ситуацію в Україні тощо.

Також представники кожного підприємства могли задати запитання власнику GroupDF  Дмитру Фірташу.

У своєму вступному слові він зокрема зазначив, що усі завдання, які ставилися перед підприємствами холдингу  та пов’язані з посівною, були виконані у повному обсязі.

«Незважаючи  на неспокійну політичну атмосферу  в Україні холдинг і далі виконуватиме поставлені перед ним завдання. Зараз нам усім потрібно показати що ми – єдині. У нас не існує проблеми, про яку кажуть політики. У нас сьогодні є одна проблема – працювати, щоб діти ходили до школи, щоб усі спокійно жили і не було ніяких проблем», – сказав Голова ради групи компаній Group DFДмитро Фірташ.

У ході телемосту працівники підприємств задавали Дмитру Фірташу запитання які стосувалися і виробничих програм підприємств, і інвестиційних проектів, і виплати зарплат, і втілення соціальної програми, і можливого скорочення працівників, і співпраці з іноземними партнерами. Також багато запитань торкалося політичної ситуації в Україні її єдності та суверенітету, шляхів розв’язання політичної кризи.

Відповідаючи на запитання працівників підприємств OSTCHEM Дмитро Фірташ запевнив, що виробничі та інвестиційні програми не будуть зменшуватися, навпаки, цьогоріч холдинг OSTCHEMGroupDF  планує вкласти у підприємства азотної групи близько 150 млн доларів. Усі соціальні ініціативи також будуть виконуватися у повному обсязі. Скорочення працівників також не буде.

Гучними оплесками усі чотири підприємства зустріли слова Дмитра Фірташа про те, що Україна – єдина країна і ніхто не має права ділити нас на ґатунки та сорти, ніхто не може за нас вирішувати як нам жити у своїй країні.

 

Працівники ПАТ «Рівнеазот»  OSTCHEM залишилися задоволені від проведеного телемосту. Дехто з них ділиться своїми враженнями:

Василь Курсик, майстер з ремонту, цех аміаку-1

«Ця нарада додала мені  і всьому нашому колективу оптимізму. Втішно чути від Дмитра Васильовича те, що попри всі проблеми та труднощі, підприємство буде працювати, люди збережуть свої робочі місця і зможуть утримувати свої родини. Телеміст надихнув нас, та ще більше змотивував до гарної якісної роботи. А також ми утвердилися у вірі в те, що попри усе ми зможемо здолати теперішні негаразди в Україні».

Михайло Стельмах, енергетик, цех аміаку-1

«По-перше, надзвичайно приємно, що власник «Рівнеазоту» у такий непростий час, знайшов можливість поспілкуватися з нами, роз’яснити ситуацію, обговорити нелегкі виклики сьогодення. Ще приємніше було чути слова вдячності колективам підприємств за роботу. Думаю, що багато-хто хотів почути про ситуацію з ціною на газ. Ми у колективі не раз обговорювали те, яке майбутнє чекає на наше підприємство у зв’язку із його здорожчанням. На це болюче запитання ми отримали вичерпну відповідь. Відтепер можемо дихнути з полегшенням, бо від невизначеності людям найважче. Такі зустрічі з роботодавцем є необхідними. Колектив може отримати достовірну інформацію,  правильно оцінити місце підприємства у загальній картині групи. Інформація від роботодавця дає  впевненість, перестаєш вірити усяким там чуткам, здогадам, і хвилюватися. Думаю, що після цієї зустрічі колективи заспокоїлися і зарядилися оптимізмом».

Сайко Анжела Вікторівна, прибиральниця службових приміщень цеху аміаку-2

«Я приємно вражена, що така нарада пройшла. Вразило і те, що метою цього заходу була поінформованість працівників підприємств холдингу.  Дмитро Васильович дав детальні відповіді на усі запитання, які цікавили працівників. Вважаю, що не лише у мене, а і у будь-кого іншого не залишилося запитань. Усі мали змогу поговорити про актуальні проблеми, усі охочі могли висловитися. Подібні заходи поводити варто. Під час наради побачила усі згуртованість холдингу, цілеспрямованість на якісний результат незалежно від тих подій, які відбуваються в нашій  державі».

Потапчук Микола Миколайович, начальник цеху аміаку-2

«Враховуючи складну ситуацію в Україні, значну кількість інформації з різних джерел, яка часто  суперечить одна одній, те, що почув з «перших вуст» дало надію, що з усіма проблемами ми впораємося. Надія на краще майбутнє холдингу є, якщо буде втілено у життя все сказане Дмитром Васильовичем під час телемосту».

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

АНСАМБЛЬ «КРИНИЧЕНЬКА» ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ВИБОРОВ ...

жовт. 10 2013

Зразковий ансамбль танцю «Криниченька» Палацу культури та спорту «Хімік» ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM ...

Детальніше...

УВАГА ШАХРАЇ!

лист. 16 2016

    ПрАТ «Рівнеазот» інформує, що від покупців мінеральних добрив до адміністрації ...

Детальніше...

У ГОРЛІВЦІ ВІДКРИЛИ ПАЛАЦ КУЛЬТУРИ ВАРТІСТЮ ПОНАД 50 ...

жовт. 29 2013

ПАТ «Концерн СТИРОЛ», що входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group ...

Детальніше...

ПЛАН З ПОРЯТУНКУ УКРАЇНИ: ДМИТРО ФІРТАШ РОЗПОВІВ, ЯК ...

бер. 03 2015

Сьогодні у Відні було презентовано Агентство з модернізації України, яке через 200 днів має ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top