шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), планує вкласти понад 170 мільйонів гривень у охорону навколишнього середовища у 2015 році та провести цілу низку екологічних заходів спрямованих на охорону та раціональне використання водних, повітряних ресурсів, надр землі тощо.

Виробнича політика яку втілює у життя ПАТ «Рівнеазот»OSTCHEM спрямована на  охорону природи і визначається природоохоронними ініціативами холдингу. Уся модернізація виробничих потужностей є дотичною до проблем охорони природи.

«Організовуючи роботу нашого виробництва, ми ставимо собі за мету мінімізувати ризики забруднення навколишнього середовища. Усі роботи з модернізації виробництва, втілення інвестиційних проектів чи виконання капітальних ремонтів  є «екологічно-орієнтованим». Ми високо цінуємо життя та здоров’я  наших працівників і людей які живуть поблизу підприємства. Так само ми цінуємо і багатствами природи. Через це й інвестуємо значні кошти у  охорону природи. У 2014 році екологічні витрати підприємства склали понад 171,3 мільйона гривень. Цьогоріч ми плануємо збільшити інвестиції в охорону природи», – каже голова правління підприємства Михайло Заблуда.

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM щорічно розробляє та успішно реалізовує комплексний план заходів з охорони навколишнього середовища. Цьогорічний план включає в себе 17 екологічних заходів, спрямованих на охорону та раціональне використання водних, повітряних ресурсів, надр землі тощо.

«Усі 17 запланованих заходів націлені на безпосередній результат і є «прямо-екологічні». Водночас є цілий ряд «непрямо-екологічних» робіт, які спрямовані на підсилення та вдосконалення тих заходів, які визначають вплив нашого підприємства на навколишнє середовище», – розповідає начальник відділу охорони навколишнього середовища Валентина Курганська.  

Зокрема для забезпечення ефективної роботи газоочисного обладнання та зменшення ймовірності неорганізованих викидів оксидів азоту в атмосферу на підприємстві у 2015 році буде здійснено заміну каталізатора в реакторах селективного очищення хвостових газів агрегатів №6,№7 та   заміну дільниць газоходів нітрозних газів агрегатів №7-8 у цеху неконцентрованої азотної кислоти. З метою забезпечення ефективної роботи газоочисного обладнання виробництва аміачної селітри, буде проведений ремонт промивних тарілок скрубера та заміна каплевідбійних сіток в сепараційній частині апаратів ВТН – 1,2. У цеху аміаку №1 планується провести ремонт сховищ рідкого аміаку та аміачної води, що зменшить ймовірність неорганізованих викидів аміаку в атмосферу. У відділенні регенерації масел цеху аміаку №2 заплановано ремонт піддону, для запобігання потрапляння нафтопродуктів у навколишнє середовище.  У цеху нейтралізації і очистки промислових стічних вод буде відремонтовано мулосмок, механічні граблі та електродвигун повітродувного агрегату. Мета цих заходів – підвищення ефективності роботи споруд біохімічної очистки стічних вод. У цеху водовідведення та каналізації, з метою підвищення ефективності використання артезіанських свердловин, буде капітально відремонтоване насосне обладнання артезіанських свердловин відомчого забору питної води. З метою підвищення ефективності використання оборотної води планується виконати ремонт обшивки вентиляторних градирень. Для попередження забруднення ґрунтів та ґрунтових вод у цеху хімічної підготовки води планується ремонт хімзахисного покриття підлоги, дренажних лотків та ремонт резервуара Н-катіонованої води.  Окрім цих найбільших запланованих «прямо-екологічних» проектів підприємство проведе ще цілий ряд заходів з охорони навколишнього середовища.

У минулому році екологічні витрати ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM(витрати на капітальні ремонти та поточні витрати на утримання та експлуатацію основних засобів природоохоронного значення) сягнули понад 171,3 мільйона гривень. Ці кошти були вкладені за напрямками: охорона атмосферного повітря та проблеми зміни клімату (понад 6,3 млн грн), очищення оборотних вод, включаючи запобігання та очищення скидів у поверхневі води  (понад 154,6 млн грн), поводження з відходами (понад 8,3 млн грн), захист та реабілітація грунту, підземних та поверхневих вод (понад 1,4 млн грн), збереження біорізноманіття, захист чисельності видів, інші напрямки діяльності ( понад 0,7 млн грн).    

У період з 2010 по 2014 роки ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEMвклав у захист навколишнього середовища понад 1 млрд грн.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

РЯТУВАЛЬНИКИ ВІДЗНАЧАЮТЬ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

вер. 19 2016

  Оберігати державу, її громадян, а також матеріальні цінності завжди було благородною ...

Детальніше...

ЗА ТРИ МІСЯЦІ 2014 РОКУ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ...

квіт. 08 2014

За три місяці 2014 року ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» МОДЕРНІЗУВАЛО ЦЕХ АМІАКУ-1

груд. 18 2013

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF), ...

Детальніше...

БРИГАДА ПРАЦІВНИКІВ УРМР ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ...

січ. 14 2014

В останні місяці на ПАТ  «Концерн Стирол», що входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top