шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

На ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) тривають роботи із відновлення факельної установки у цеху Аміаку-2 (Ам-2). Комплекс ремонтів передбачає заміну старих металоконструкцій, майданчиків обслуговування та трубопроводів. У цеху переконані, що завдяки проведеним роботам вдасться значно поліпшити надійність обладнання агрегата та збільшити термін його експлуатації.

Забезпечення комфортних та безпечних умов праці для своїх працівників є одним із ключових напрямків діяльності холдингу OSTCHEM. Чималу увагу питанням охорони праці приділяють і на ПАТ «Рівнеазот», не лише здійснюючи жорсткий контроль над робочим процесом на виробництві, а й вкладаючи чималі кошти у проекти по модернізації та ремонтам обладнання підприємства.

Наразі одним із таких проектів є ремонт єдиної на підприємстві факельної установки у цеху Аміаку-2. За весь час існування підприємства вона ремонтується вперше, оскільки повноцінно відновити її обладнання можна лише під час повної зупинки аміачного виробництва. Також ремонтні роботи ускладнюються тим, що фахівцям управління ремонтно-монтажних робіт доводиться працювати на висоті понад 60 метрів та використовувати спеціалізовану техніку, зокрема спеціальний кран вантажопідйомністю 100 тонн.

Роботи із відновлення факельної установки розпочались ще на початку серпня, - розповідає начальник цеху Ам-2 Валерій Царенко. Зважаючи на специфічний характер робіт, ми залучили до ремонтів працівників управління ремонтно-монтажних робіт. Завдяки цьому нам вдалося менш,ніж за два місяці виконати практично увесь обсяг запланованих робіт. Наразі ж триває останній етап ремонтів, а саме антикорозійний захист обладнання факельної установки.

Завдяки оновленню зовнішньої частини факельної установки значно поліпшаться умови її  експлуатації та зросте надійність її обладнання під час роботи. За словами начальника цеху Аміаку-2 увесь об’єм запланованих ремонтів планують завершити до кінця вересня.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

«РІВНЕАЗОТ» ПРОДОВЖУЄ ДОПОМАГАТИ ВІЙСЬКОВИМ ТА ...

трав. 17 2022

        17 травня 2022 року, Рівне, Україна. Підприємство «Рівнеазот» (входить ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM МОДЕРНІЗОВУЮТЬ ОБЛАДНАННЯ ...

вер. 28 2016

  На ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) тривають роботи ...

Детальніше...

РОДИНИ ПРАЦІВНИКІВ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ОТРИМАЮТЬ ...

черв. 24 2016

  Адміністрація та профспілковий комітет ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» відремонтувало дорогу для 4,5 тисяч ...

бер. 25 2013

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ВІДРЕМОНТУВАЛО ДОРОГУ ДЛЯ 4,5 ТИСЯЧ СВОЇХ СПІВРОБІТНИКІВ І ЖИТЕЛІВ ОБЛАСТІ ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top