шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

У 2014 році ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), збільшило реалізацію готової продукції на 40,26% у порівнянні з 2013 роком. Так,у 2014 роціпідприємство реалізувало основних продуктів (робіт та послуг) на понад 2,58 мільярда гривень. У порівнянні з 2013 роком, приріст реалізації готової продукції становив понад 741 мільйон гривень.

У 2014 році ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM збільшило продажі основних продуктів (у порівнянні з попереднім роком): водного технічного аміаку на 9,5%, аміачної селітри на 26,96%, вапняково-аміачної селітри на 60,71%, рідкого азоту на 12,23 %. Продажі  рідкого технічного аміаку зросли у понад 2,5 рази.

Зокрема у 2014 році «Рівнеазот» реалізував аміачної та вапняково-аміачної селітри на  понад 2,38 млрд грн. Продажі водного технічного та рідкого технічного аміаку сягнули 199,21 млн грн.

«Збільшення обсягів реалізації продукції нашого підприємства стало можливим завдяки єдиній виробничо-збутовій політиці холдингу OSTCHEM та розширенню виробничих потужностей проммайданчика «Рівнеазоту»», – прокоментував Михайло Заблуда, Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM.

Зважаючи на те, що два підприємства азотної хімії OSTCHEM Group DF  розташовані на Сході України та з міркувань безпеки були зупинені, ПАТ «Рівнеазот» та Черкаський «Азот» оптимізували виробництво та реалізаційну програму для того, аби забезпечити вітчизняних аграріїв необхідними мінеральними добривами.

 «Ми маємо велику перевагу холдингу у  тому, що можемо досить оперативно верстати виробничу програму», – каже Олександр Халін, Генеральний директор OSTCHEM.  – Грамотна програма втілення інновацій, та єдина виробничо-збутова політика підприємств азотної хімії зробила Україну досить серйозним конкурентом для китайських, російських та інших гравців ринку добрив. Сьогодні холдинг у змозі не лише забезпечити міндобривами вітчизняних аграріїв, а й експортувати продукцію за кордон, сприяючи таким чином притоку іноземного капіталу в Україну».

Нагадаємо, що консолідація  хімічних активів (підприємств азотної хімії) розпочалася у  2010 році Головою Ради директорів Group DF Дмитром Фірташем. Основним завданням об’єднавчих процесів було  підвищення конкурентоспроможності українських підприємств на глобальних ринках добрив та утвердження України одним з найсильніших гравців світового ринку міндобрив.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ЦЕНТРАЛІЗОВАНИЙ ВІДДІЛ ТЕХНІЧНОГО КОНТРОЛЮ ВІДЗНАЧАЄ ...

груд. 24 2013

25 грудня централізованому відділу технічного контролю (ЦВТК) підприємства ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM ...

Детальніше...

ПАТ«РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM Інвестиції-не марні.

черв. 18 2012

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM є головним постачальником азотних добрив українським аграріям у Західних ...

Детальніше...

БЛИЗЬКО 185 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ВКЛАДЕ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» У ...

квіт. 16 2014

У 2014 році ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), ...

Детальніше...

OSTCHEM ВИВЧАЄ ПЕРЕДОВІ СВІТОВІ РОЗРОБКИ ЗАДЛЯ ...

трав. 21 2014

14-15 травня на ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEMвідбувся семінар, головною темою якого була модернізація ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top